caixa popular

Intersindical crida a una mobilització "real, massiva, plural i unitària" per a negociar el finançament "immediatament"

Intersindical crida a una mobilització "real, massiva, plural i unitària" per a negociar el finançament "immediatament"
20/09/2018 -

Intersindical Valenciana ha reivindicat aquest dijous una mobilització social “real, massiva, plural i unitària” per a “obrir la negociació” d’un nou model de finançament “immediatament”. “Els valencians no poden esperar a la pròxima legislatura, és una tasca urgent i necessària”, ha manifestat.

El sindicat ha lamentat que l”infrafinançament està motivada per l’espoli fiscal i la manca d’inversions que pateix” la Comunitat. Per a combatre aquesta situació, ha advocat en un comunicat per una “mobilització social, sostinguda en el temps, plural” i que “aconseguisca tot el territori valencià i a totes les organitzacions que, de debò, estiguen disposades a organitzar-se i lluitar per a acabar amb aquesta situació històrica”.

L’organització considera que l'”estratègia seguida per algunes entitats i partits no ha servit per a canviar la situació d’espoli, ni per a millorar el finançament ni les inversions”, un fet que, al seu judici, és “evident i notori”.

Intersindical ha subratllat que “la situació actual no pot perllongar-se més, en condicionar la qualitat de vida dels valencians i també el propi autogovern”, ja que el Consell no disposa dels recursos necessaris per a aplicar les “polítiques socials, educatives o sanitàries que fan falta per a avançar cap a una societat cohesionada i igualitària”.

Sota aquest prisma, ha insistit que, a les “declaracions, manifestos, debats” i accions puntuals, s’ha de sumar una “programació de mobilització, sostinguda en el temps, real, contínua, inclusiva, feminista, igualitària, plural i diversa, que agrupe a totes les entitats”.

Tot açò perquè es “òbriga una negociació immediatament” amb la qual la Comunitat “dispose dels seus propis recursos”, “condonar el deute històric, augmentar les inversions per sobre de la mitjana estatal per a compensar les discriminacions que patides al llarg del temps i avançar cap a una sobirania econòmica i fiscal, per a tenir les claus de la caixa”, ha conclòs.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + huit =

sempre teua