25n
25N
25N

Intersindical convoca una nova vaga de metro en Falles

Acusen a la nova direcció de “falta de paraula” amb els compromisos adquirits

Intersindical convoca una nova vaga de metro en Falles
23/01/2018 -

El Sindicat Ferroviari d’Intersindical ha convocat una nova vaga en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre l’1 i el 20 de març, tots dos inclusivament, i en diferents franges horàries. Des del sindicat carreguen contra la nova direcció perquè consideren que hi ha hagut “falta de paraula” en els compromisos que ha adquirit després de desconvocar l’anterior vaga.

Aquesta nova aturada, que coincidirà de ple amb la celebració de les Falles, no es desconvocarà, asseguren des de l’organització sindical, “fins que la nova direcció no complisca la seua paraula i els compromisos adquirits”. Però, quins eren aquests? Segons ha enumerat Intersindical: “licitacions, reunions amb els representants dels treballadors i col·lectius afectats abans d’externalitzar qualsevol treball, un pla de formació i especialització de tots els treballadors de FGV i garantir els llocs de treball”.

Per una altra banda, també es troben entre aquests compromisos incomplits la valoració dels diferents llocs de treball a causa del “desequilibri salarial” que denuncien, a més de la igualtat de tracte per a tots els empleats davant qualsevol millora laboral i social. Tanmateix, la direcció “falta a la seua paraula i es nega a complir” amb aquestes promeses que van motivar la desconvocatòria de l’aturada a l’octubre.

Així mateix, l’organització ha assegurat que ha detectat actuals “possibles irregularitats” quant al pagament de salaris d'”alguns tècnics i prefectura”, entre els quals es troben “una prima d’acompliment pagada diverses vegades”, per exemple. Així i tot, encara cal esperar a l’informe jurídic del servei d’assessoria d’Intersindical, però el sindicat ja ha avançat que prendrà les mesures que considere oportunes. Això sí, també han volgut ressaltar que lamenten les molèsties als usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =