25n
25N
25N

Intersindical crida a participar en la marxa del 9 d'Octubre de mantera "unitària, plural i massiva"

Intersindical crida a participar en la marxa del 9 d'Octubre de mantera "unitària, plural i massiva"
04/10/2018 -

Intersindical Valenciana ha cridat a la participació en la manifestació vespertina del pròxim 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat, de manera “unitària, plural i massiva”, després de la decisió d’UGT-PV de no sumar-se a la marxa i participar únicament en la processó cívica del matí.

Com a fundador de la Comissió 9 d’Octubre, Intersindical ha defensat en un comunicat que “existeixen motius per a manifestar-se” dimarts que ve, “no com algun sindicat que s’ha despenjat enguany de la convocatòria amb unes declaracions lamentables que hauria de retirar immediatament”.

L’organització sindical ha valorat en aquests termes la postura d’UGT-PV, que aposta per sumar-se solament als actes institucionals i “deixar-se d’un altre tipus d’actes que pogueren ser qualificats de sectaris” per a “no provocar una falta d’unitat del poble valencià”, com ha afirmat aquest dimecres el seu secretari general, Ismael Sáez.

Per a Intersindical, per contra, “després de les greus agressions feixistes de l’any passat”, en la marxa del 9 d’Octubre a València, “hi ha motius rellevants per a omplir els carrers de dignitat, democràcia i llibertat”.

Sota aquest prisma, la central ha instat a “participar massivament” a la societat valenciana, “les persones i organitzacions defensores de la llibertat i la democràcia”.

‘GUANYEM DRETS, GUANYEM LLIBERTATS, FEM PAÍS’

Intersindical portarà en la marxa una pancarta amb el lema ‘Guanyem drets, guanyem llibertats, fem País’, per a una millora de la vida dels valencians i de les condicions laborals de la classe treballadora. Unes altres de les seues reivindicacions són l’impuls de polítiques d’igualtat de gènere, la llei d’igualtat lingüística, la “necessària cohesió territorial” i aprofundir en l’autogovern de la Comunitat Valenciana.
En definitiva, des de l’organització sindical consideren que el 9 d’Octubre representa “una aposta decidida entorn de la llibertat, la democràcia i la justícia social”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020