25n
25N
25N

I si reunim a tota la família per a jugar en Nadal?

Interpretar un conte de Nadal pot ser la millor excusa per a passar la vesprada amb els xiquets i recordar el vertader esperit d’aquestes dates

I si reunim a tota la família per a jugar en Nadal?
13/12/2018 -

El Nadal és sinònim de germanor, família i descans, però moltes persones també l’estimen perquè és l’ocasió per a fer i rebre regals a les persones que estimen. Malgrat això, el vertader missatge d’aquestes festes és el la importància de la família i de l’amistat.

Per aquest motiu, és interessant plantejar activitats diferents amb els xiquets i xiquetes de la casa i mostrar aquest valor a través del joc. I una bona idea és amb la interpretació d’un conte de Nadal on participe tota la família.

Per a jugar, es necessita preparar l’escenari amb mantes, coixins, l’arbre de Nadal… segons vulguem la història. També trossets de paper, llapis i una borsa o xicotet sac. Així, els participants (preferiblement els adults) han d’escriure al paper els noms dels personatges que protagonitzaran el conte (per exemple, Gaspar, Melcior, Baltasar, Pare Noel, Mare Noel, camell, Rudolf, elf…), doblar-los i posar-los dins de la borsa.

A continuació, els xiquets hauran de traure un paper del saquet sense mirar i, amb la resta de protagonistes, hauran de posar vida als personatges que els ha tocat en l’escenari muntat prèviament i aprofitant objectes de casa mentre la família fa de públic i llig un conte nadalenc perquè l’interpreten.

Així, una vesprada qualsevol pot convertir-se en un moment molt especial en família on recordar l’esperit de Nadal i adonar-se de la importància de reviure jocs i activitats com aquestes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 12 =