25n
25N
25N

Nombroses empreses mostren el seu interés en el projecte de la futura Residència i Centre de Dia de Mislata

Nombroses empreses mostren el seu interés en el projecte de la futura Residència i Centre de Dia de Mislata
01/02/2019 -

Des que a mitjan gener l’Ajuntament de Mislata obrira el procés de licitació de les obres de remodelació que convertiran les antigues casernes militars, ja de propietat municipal, en la futura Residència i Centre de Dia, moltes són les empreses que s’han interessat en este important projecte, en la seua majoria empreses de gran importància en el sector a nivell nacional. Mostra d’això són les nombroses consultes realitzades per diferents empreses tant en el departament de Contractació del propi consistori com en l’anunci de licitació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. Així mateix, algunes d’eixes empreses també han visitat ja in situ les antigues instal·lacions militars que albergaran el nou projecte.

Ara ja, amb el projecte de construcció sobre la taula, la injecció de finançament ja realitzada per la Diputació de València i l’adjudicació de les places públiques de residència per part de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, només resta procedir a l’adjudicació de les obres, que es farà efectiva en els pròxims dies, per a donar inici al projecte de remodelació de les antigues casernes i a una reforma integral de l’entorn urbà on se situaran la Residència i Centre de Dia. En este sentit, l’alcalde, Carlos F. Bielsa, ha manifestat que “la Residència que tant desitgem els mislaters i mislateres serà una realitat dins de molt poc temps, ja que el termini d’execució és de menys d’un any, i les grues entraran a treballar després de la pròxima adjudicació de les obres. A la fi, aconseguirem que els nostres majors tinguen l’atenció digna i de qualitat que es mereixen”.

En concret, es reformaran dos dels pavellons existents i s’alçarà un nou edifici que actuarà de nexe entre tots dos. En total, el centre disposarà de 3.150 m2 construïts. El bloc de nova construcció, de dos altures, incorporarà el nucli d’ascensors i una nova escala i albergarà la recepció de la residència. Es comunicarà amb els blocs 2 i 3 per mitjà de passarel·les acristalades. En el segon bloc se situarà en la planta baixa la zona administrativa, cuina, bugaderia, menjador del centre de dia i sala de rehabilitació. Mentrestant, en la primera planta s’instal·laran les habitacions per a residents amb autonomia.

Per part seua, el tercer bloc acollirà en la planta baixa la recepció del centre de dia, consultes mèdiques i d’infermeria i sales polivalents, i la primera planta estarà destinada a les habitacions per a majors amb dependència i menjador d’assistits. En l’exterior, s’habilitarà una zona d’ús públic, amb parc enjardinat, en el qual s’inclouran àrees de joc infantil i un recorregut per a persones majors amb les millors condicions de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

bombers
bombers
Valencia activa