25n
25N
25N

Intercomparses premiarà amb 1.200 euros al guanyador del pròxim cartell de les Festes

Intercomparses premiarà amb 1.200 euros al guanyador del pròxim cartell de les Festes
06/04/2017 -

La Federació Intercomparses de Paterna ha obert el termini de la XXII Edició del Cartell Anunciador de Festes de Moros i Cristians José Barbeta, que en col·laboració amb l’Ajuntament s’encarrega de triar el cartell que representarà als comparsers i comparseres durant les Festes Majors del pròxim mes d’agost.

Valorat amb un únic premi de 1200 euros, el concurs està obert a artistes i dissenyadors de tota la geografia espanyola i la temàtica serà lliure encara que haurà de relacionar-se amb els festejos i desfilades de Moros i Cristians a Paterna.

Des de l’organització del concurs recorden que el premi, que es va incrementar dels 800 als 1200 euros en la passada edició, “és un dels més abundants en certàmens semblants, i hem volgut mantenir-ho per a recolzar el nivell i la qualitat dels treballs que es presenten”.

Intercomparses, ha animat a tots els paterners i paterneres a participar en aquest concurs “del que sortirà la imatge que representarà als moros i cristians de Paterna durant aquestes festes del 2017 i que passarà a formar part de la història de la nostra federació i del nostre poble”.

Els treballs hauran de presentar-se abans del 5 de maig, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, situat en el número 4 de la Plaça Exèrcit Espanyol de Paterna, en horari de matí de 9 a 14 hores i de vesprada de 18 a 21 hores, de dilluns a divendres, excepte festius.

Les obres hauran d’anar muntades sobre una base sòlida d’un centímetre de grossària i la grandària serà de 50 cm d’ample per 60 cm d’alt, sense marges. A més s’entregaran sense firmar en un sobre tancat i acompanyades de la fitxa d’inscripció degudament omplida que podran trobar en la pàgina web de la Federació www.intercomparsas.org.

Amb totes les obres participants, s’organitzarà una mostra en la Sala d’Exposicions del Gran Teatre del 12 al 25 de maig coincidint amb la Setmana Cultural Festera.

Serà durant la tradicional Gala d’Intercomparses, el 7 de juliol, quan es presente el guanyador que serà triat per un jurat integrat per destacades personalitats del món de l’art.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − onze =