25n
25N
25N

Alfafar realitzarà un intercanvi juvenil emmarcat en el programa Erasmus+

Joves d’Eslovàquia, Bulgària, Estònia, Itàlia i Espanya es trobaran a Alfafar per a compartir experiències amb la fotografia com a eina d’expressió

Alfafar realitzarà un intercanvi juvenil emmarcat en el programa Erasmus+
25/04/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar, per mitjà de la seua regidoria de Joventut, ha rebut finançament de la Comissió Europea per a realitzar un intercanvi juvenil amb la fotografia com a eina d’expressió. El projecte Photography as a tool of Expression, “Fotografia com a eina d’expressió” en castellà, s’inclou en el programa Erasmus+ i ofereix a grups de joves de diferents països la possibilitat de trobar-se i conéixer millor les seues cultures.

La iniciativa, que s’ha desenvolupat a Alfafar des del Punt de Mobilitat de l’Espai Jove de la localitat, es desenvoluparà durant el mes vinent de setembre. Serà llavors quan cinc grups de joves d’Itàlia, Eslovàquia, Bulgària, Estònia i Espanya es troben en el municipi d’Alfafar acostant així les seues cultures i coneixent-se per mitjà d’una combinació de dinàmiques interculturals i la fotografia.

Durant sis dies, un total de 30 joves desenvoluparan diferents dinàmiques i activitats relacionades amb la gastronomia, cultura, l’esport i el ball dels països participants. Així mateix, les i els joves hauran de reflectir per mitjà de la fotografia els sentiments i emocions que cada acció els transmeta. En acabar l’estada es realitzarà una exhibició fotogràfica en l’Espai Jove, on es convidarà a la comunitat local al fet que conega els resultats i experiències de l’intercanvi. L’exposició serà itinerant i s’exposarà en cadascun dels països participants.

Els objectius d’aquesta iniciativa són promoure la interculturalitat entre les i els joves escurçant així les diferències, mostrar-los l’eficàcia i importància de l’educació no formal en l’àmbit personal i laboral i fomentar valors com l’autoconfiança, el treball en equip, la tolerància, la integració o la capacitat de diàleg.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria