25n
25N
25N

Els integrants del JOOP Foios participen en un taller d’inserció laboral juvenil

Les activitats han posat l’accent en l’esforç com a via per a aconseguir els objectius

Els integrants del JOOP Foios participen en un taller d’inserció laboral juvenil
20/07/2020 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Foios ha impartit un taller d’inserció laboral juvenil als integrants del programa Jove Oportunitat (JOOP) de Foios, en el que a través de diverses activitats han aprés més sobre com enfrontar-se a l’actual panorama laboral.

Dirigit pel regidor de joventut, Paco Serrano, i amb la col·laboració de la coach del programa, Andrea Aspiroz, els joopers -com es fan anomenar els integrants del JOOP- han participat primer en un Kahoot Challenge en el qual han analitzat a diferents personalitats famoses amb diversos nivells professionals i formatius. L’objectiu ha estat determinar que el nivell d’estudis no determina el futur laboral d’una persona, però sí l’esforç que aplica per a aconseguir-lo.

La segona activitat ha consistit a elaborar correctament un currículum. I per a finalitzar, han participat en dues dinàmiques de treball. Per una banda, la coneguda com ‘dinàmica del rogle invertit’, que treballa els estils de lideratge. I per l’altra banda, la ‘dinàmica del nuc’, que busca estimular el treball cooperatiu.

El regidor ha volgut destacar que el motiu d’aquesta «xerrada-taller per a la inserció laboral és ajudar als joves, que són els que més estan patint aquesta crisi en l’àmbit laboral. Han estat els primers a sofrir els ERTO, acomiadaments i, a més, encara venien afectats per l’anterior crisi, així que des del consistori hem de posar al seu abast tota l’ajuda que els puguem oferir».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − deu =

bombers
CCCC
bombers