25n
25N
25N

Dos instituts de Xirivella renoven el Programa Aula Compartida, contra l'exclusió social

Dos instituts de Xirivella renoven el Programa Aula Compartida, contra l'exclusió social
09/07/2019 -

Xirivella ha signat de nou amb l’IES Gonzalo Anaya i el Ramon Muntaner un acord educatiu amb què es busca atendre a la diversitat i incloure en l’educació a alumnat en risc d’exclusió social matriculat en els centres d’educació secundària obligatòria i que presenta conductes disruptives, dificultats d’adaptació al medi escolar i tendència a l’absentisme escolar crònic o l’abandonament escolar.

Este programa ja porta uns anys funcionant als centres i suposa una col·laboració amb diferents departaments del consistori, com ara el Centre Jove i també amb associacions de Xirivella que col·laboren altruistament, com les Ames de Casa Tyrius. L’alumnat ix de l’aula ordinària per poder fer treball de camp diferent i així potenciar la seua motivació.

La Regidora d’Educació, Encarna Martí, ha destacat que “es tracta d’una mesura que hem demostrat que afavoreix l’adaptació a l’entorn educatiu de persones que es troben en aquestes circumstàncies i que pot servir per a canviar la seua situació”.

Per la seua part, l’alcalde, Michel Montaner, ha agraït a les direccions dels centres la seua implicació per fomentar sempre programes que tenen en compte i ajuden a l’alumnat més vulnerable.
Des del consistori es posaran en marxa de nou tallers en col·laboració amb el Centre Jove, Serveis Socials, Esports i l’Agència de Desenvolupament Local (Ocupació) durant el pròxim curs escolar 2019/2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 17 =