L'Institut de Sedaví s'internacionalitza

L'Institut de Sedaví s'internacionalitza
26/09/2018 -

L’Institut d’Educació Secundària de Sedaví ha sigut seleccionat per a formar part del programa europeu Erasmus de 2 anys d’intercanvi gràcies al projecte presentat pel Centre a càrrec de l’equip de treball dirigit per la professora de Filosofia Manuela Picazo. Açò suposa un gran assoliment per a la formació educativa dels seus alumnes, i un èxit per als docents del Centre, que amb el treball presentat situen a l’Institut de Sedaví en el punt de mira internacional.

Després de passar un exhaustiu procés de valoració, només els millors projectes d’entre els més de cent mil que es presenten a Europa aconsegueixen ser seleccionats. A Espanya, uns 600 projectes, dels quals aproximadament 30 pertanyen a la Comunitat Valenciana, entre ells el presentat a Sedaví.

Aquest projecte, realitzat i presentat conjuntament amb altres cinc països europeus, (Holanda , Turquia, Anglaterra, Alemanya i Itàlia), té una dotació econòmica de 25 mil euros i en ell participaran 16 alumnes i alumnes de Sedaví de 2º i 3º de l’ESO, amb edats compreses entre els 12 i 15 anys. Viatjaran a 5 països en estades de 6 dies mitjançant un sistema d’intercanvi familiar i tindran un programa que inclou formació cultural, acadèmica i la pròpia del projecte, en aquest cas, mediambiental.

Els criteris de selecció dels joves es basen en el nivell d’anglés, l’acadèmic, el seu grau d’implicació en el projecte, la responsabilitat, i els seus coneixements informàtics.

El programa començarà al novembre a Turquia. Després li tocarà el torn a Sedaví, al febrer, on està prevista una setmana intensa d’activitats relacionades amb el medi ambient. Ja al maig es viatjarà a Sicília, i la resta de països seran visitats l’any pròxim.

Destacar que, a més d’aquest projecte, l’equip docent de l’Institut de Sedaví ha aconseguit també un premi al millor treball del foment de la Llengua, gràcies al com participarà en el projecte europeu ACT, sigles en anglés de “Educació Cívica Activa per a millorar les competències cíviques i socials dels alumnes”, que té una durada de 2 anys i s’impartirà on line als estudiants de 3º de l’ESO de l’Institut.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

sagunt a escena 2019
turismo salou