caixa popular

L'Institut Nou Patraix, Cada vegada més prop de convertir-se en una realitat?

La construcció del Nou Patraix es realitzarà a través del Pla Edificant

L'Institut Nou Patraix, Cada vegada més prop de convertir-se en una realitat?
23/11/2017 -

Fa un any, aproximadament, la situació de l’esperat IES Nou Patraix seguia en ‘standby’, malgrat els deu anys que l’Associació Veïnal de Favara portava treballant per a reivindicar la seua construcció, demostrant la necessitat urgent de comptar amb un institut d’educació secundària en aquest barri valencià. No obstant això, finalment, tot apunta al fet que l’IES Nou Patraix cada vegada està més prop de convertir-se en una realitat.

I és que l’Ajuntament de València, a través del Pla Edificant, s’ha compromés a construir l’IES Nou Patraix, a més de reformar i ampliar el Col·legi Públic d’Infantil i Primària Nicolau Primitiu del barri de Sant Isidre i el de Fernando de los Ríos, així com l’ampliació del menjador del CEIP Carles Salvador.

Unes mesures que no solament milloraran les condicions escolars de l’alumnat, sinó que llança un poc de llum a la situació de l’IES Nou Patraix. D’aquesta manera, el futur institut d’educació secundari ocuparà una parcel·la de 10.365 metre quadrats, situada entre el CEIP Eliseu Vidal i l’avinguda Tres Creus que, en un primer moment, va ser aprovat, per l’anterior Govern Valencià, perquè s’adjudicara a empreses privades perquè es construïra un col·legi a canvi de 75 anys de concert. Finalment, i després de tants anys de reivindicacions, caldrà esperar que el futur IES Nou Patraix no es torne a retardar durant més temps.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + vint =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018