25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura organitza programes didàctics de cinema per als escolars valencians

L'Institut Valencià de Cultura organitza programes didàctics de cinema per als escolars valencians
03/10/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura, a través de la subdirecció de l’IVAC, ha organitzat per a aquest curs escolar 2015-2016 una àmplia programació didàctica orientada als escolars de tots els nivells del sistema educatiu a la Comunitat Valenciana, des de cursos introductoris sobre la història del cinema per a Educació Infantil i Primària fins a seminaris, projeccions i tallers temàtics para ESO, Batxillerat i Formació Professional.

Amb aquesta programació didàctica es pretén acostar la història del cinema a les aules i donar a conéixer el llenguatge audiovisual als més joves.

La programació didàctica audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura es realitzarà en espais culturals de les capitals de les tres províncies: la sala de càmera de l’Auditori de Castelló, la sala Berlanga de la Filmoteca en l’Edifique Rialto de València i el teatre Arniches a Alacant.

Dins de les activitats previstes figuren tallers sobre el cinema documental, sessions sobre adaptacions literàries, projeccions de títols clàssics de la ciència-ficció o estudis sobre els diversos treballs que es realitzen en una filmoteca.

En la secció didàctica patrocinada per La Caixa-Obra Social, destaquen les sessions temàtiques on es tractaren els temes d’Integració, discapacitat o estereotips socials en la pantalla dirigits als centres CAUS, de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Tot això en un ambient de reflexió i amb l’objectiu de proporcionar als joves espectadors una mirada crítica i social als missatges que rebuts des del món audiovisual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 14 =

museo prehistoria
museo prehistoria