25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura convoca les ajudes 2021 per al foment de les activitats musicals

La línia d’ajudes al foment de les activitats musicals té una dotació de més d’1,2 milions d’euros

L'Institut Valencià de Cultura convoca les ajudes 2021 per al foment de les activitats musicals
09/04/2021 -

L’Institut Valencià de Cultura ha convocat les ajudes al foment de les activitats musicals de l’àrea de Música i Cultura Popular amb una dotació pressupostària d’1.285.000 euros en set modalitats.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 13 d’abril al 10 de maig. Les sol·licituds poden presentar-se exclusivament per via telemàtica i les bases de la convocatòria i els formularis de sol·licitud i models normalitzats poden descarregar-se en el web de l’IVC: consultar ací.

L’ajuda al foment d’activitats musicals és la subvenció que compta amb més dotació pressupostària de l’àrea de música, i té com a objectiu donar suport al sector per a l’organització de festivals, programació en sales, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical. Com a novetat en aquesta edició, s’incorporen les ajudes a la composició d’obres musicals de nova creació vinculades a la seua estrena.

Cal recordar que l’any passat es va revisar l’ordre de bases de les ajudes a la música amb dues novetats que es mantenen en la convocatòria d’enguany: l’augment en un 74 % de l’import de les ajudes i l’adaptació a la singularitat del sector musical valencià, després d’haver compartit les seues necessitats reals per a consolidar una proposta flexibilitzada i més adequada per a enfortir la indústria musical valenciana.

L’import total es distribueix entre les set diferents modalitats d’ajudes: ajudes a festivals, cicles i esdeveniments commemoratius; ajudes a la programació en sales d’exhibició; ajudes a cursos, concursos, jornades i congressos; ajudes a gires fora de la Comunitat Valenciana; ajudes a projectes de producció d’espectacles de música en viu; ajudes a la composició d’obres musicals, i ajudes al foment de la producció discogràfica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 17 =

museo prehistoria