25n
25N
25N

L'Institut Cartogràfic Valencià llança un portal per a monitorar l'evolució de la Covid-19

L'Institut Cartogràfic Valencià llança un portal per a monitorar l'evolució de la Covid-19
15/04/2020 -

L’Institut Cartogràfic Valencià (ICV) ha desenvolupat un quadre de comandament per a monitorar l’evolució de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana.

Qualsevol persona pot accedir a ell a través de la web de l’ICV i consultar dades sobre el coronavirus en els departaments sanitaris de la Comunitat Valenciana assegurant-se de què disposa d’informació provinent de fonts fiables. Concretament, les dades (que són actualitzats en temps real) procedeixen de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Per a això, l’ICV s’ha servit de la tecnologia d’Esri, empresa especialitzada en sistemes d’informació geogràfica (GIS) i ‘location intelligence’, informa aquesta entitat en un comunicat.

Aquest portal permet consultar el nombre de positius, persones hospitalitzades, ingressats en l’UCI, recuperats i morts, tant els de cada dia com a nivell agregat.

Així mateix, és possible visualitzar les dades de cada departament sanitari i la descàrrega dels fitxers amb dades diàries subministrades des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en diferents formats.

En el tauler s’inclouen gràfics de corbes globals i diàries per a conéixer l’evolució de la situació, així com les gràfiques de la distribució de positius i defuncions per edats i sexe.

El tauler de monitoratge va rebre més de 340.000 consultes en les primeres 72 hores des de la seua publicació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 3 =