25n
25N
25N

L'FDM aprova que les instal·lacions esportives de Torrent tornen a acollir públic per a les competicions

Les entitats esportives locals seran les encarregades de garantir el compliment de les mesures sanitàries i l’assistència, que en cap cas podrà superar les 150 persones o el 30% de l’aforament màxim

L'FDM aprova que les instal·lacions esportives de Torrent tornen a acollir públic per a les competicions
09/12/2020 -

La Fundació Esportiva Municipal -d’acord amb les noves mesures establides per Sanitat- ha aprovat una proposta perquè les instal·lacions esportives de Torrent tornen a acollir públic per a les competicions, encara que en cap cas es podrà superar el 30% de l’aforament màxim permés o un total de 150 persones. D’aquesta manera, les persones que vulguen assistir com a públic hauran d’emplenar un formulari d’inscripció per a reservar una plaça, al qual podran accedir mitjançant una invitació o per un codi QR disposat en l’entrada de la instal·lació corresponent. “L’esport ens uneix com a societat i per això estem molt orgullosos que el públic puga tornar a les competicions després de tant de temps. És un gran pas”, assegura la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

També cal destacar que els assistents tindran l’obligació d’entrar i eixir de la instal·lació per portes diferenciades, a més de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en l’entrada i portar posada la màscara en tot moment –excepte per les excepcions contemplades per Sanitat-. Així, una vegada que hagen accedit, no podran estar dempeus ni transitar pel recinte llevat que siga per a acudir a la condícia o a la zona de restauració. En conseqüència, hauran de romandre en el seient que se’ls adjudique i no posaran ajuntar-se amb altres assistents encara que convisquen junts –excepte menors o persones dependents-. Finalment, el públic no tindrà permés beure, ni menjar, ni fumar dins de la instal·lació esportiva, tan sols en les ja esmentades zones de restauració.
Així mateix, com les entitats esportives locals són les encarregades d’organitzar activitats en les instal·lacions municipals, hauran de formar un equip compost per diversos responsables per a garantir el compliment de les mesures sanitàries i els aforaments acordats. Igualment, en cas que coincidisquen diversos clubs en una mateixa instal·lació, aquests hauran de coordinar-se per a complir amb el protocol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =