caixa popular

Instal·lació de 1.263 papereres en set districtes de la ciutat

Instal·lació de 1.263 papereres en set districtes de la ciutat
11/09/2017 -

El districte de Rascanya és el primer on s’han començat a instal·lar les més de 1.200 papereres noves amb què l’Ajuntament de València dóna resposta a les votacions veïnals als pressupostos participatius de 2016. La intervenció també es farà als Poblats de l’Oest (Benimàmet-Beniferri), al Pla del Real, Patraix, l’Olivereta, l’Eixample i Ciutat Vella.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids al consistori, Pilar Soriano, ha explicat que les noves unitats que s’han començat a instal·lar reforcen l’aposta del Govern de Joan Ribó per continuar millorant progressivament els nivells de neteja de tota la ciutat. “Hem contrarestat les retallades dels governs del PP amb un important increment pressupostari per a la neteja de la ciutat. Esta decisió política es veu complementada pels projectes votats pel veïnat als pressupostos participatius que també ha impulsat el Govern de la Nau. Això demostra que l’objectiu és comú i confiem que els resultats mantindran la línia de millora constant dels darrers dos anys”, ha afirmat.

Dins de les actuacions de millora de l’equipament de neteja de la ciutat es comptarà amb 680 noves papereres del model Prima Línia, de 50 litres de capacitat i fabricades en polietilé d’origen vegetal i 383 unitats més del model Cibeles, amb la mateixa capacitat, cendrer i dispensador de bosses per a recollir excrements canins. Aquestes papereres s’instal·laran als districtes de Rascanya, Poblats de l’Oest, Pla del Real, l’Olivereta i l’Eixample. A més, la intervenció es completarà amb 200 noves papereres del model Centre Històric, de 70 litres de capacitat i doble receptacle, que durant tres setmanes s’instal·laran als mateixos districtes i també a Ciutat Vella, reforçant així els itineraris turístics més concorreguts i els recorreguts més utilitzats en les festes falleres.

Soriano ha recordat la importància de la col·laboració ciutadana en l’ús correcte d’aquestes noves papereres per contribuir a aconseguir una ciutat més neta i ha destacat que la implicació de totes i tots per a reduir, per exemple, els excrements de gossos, és fonamental.

El pressupost de l’actuació arriba als 117.500 euros.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris