caixa popular

712 anàlisis d'olis i més de 350 inspeccions a mercadets de menjar durant les Falles

712 anàlisis d'olis i més de 350 inspeccions a mercadets de menjar durant les Falles
20/03/2018 -

La Regidoria de Sanitat dóna per finalitzada la campanya de Falles 2018 valorant “molt positivament” el resultat d’aquesta. El treball de control i inspecció se centra en tres punts bàsicament: llocs de masses fregides, mercats ambulants amb llocs de menjar i drets dels consumidors.

Pel que fa al control de masses fregides (bunyols, xurros, etc.), des del dia 3 fins al 19 de març s’han realitzat un total de 766 visites a 146 establiments autoritzats. A més, s’han realitzat un total de 712 anàlisis d’olis i 62 visites escomeses d’aigua amb un total de 84 anàlisis d’aigües. De totes aquestes inspeccions cap ha derivat en incidència ressenyable des del punt de vista sanitari. Actualment, la base important de la inspecció és el control d’olis de fritada i la informació al consumidor.

Respecte als mercats ambulants amb menjars, amb un total de 281 llocs autoritzats (agrupats en 71 mercats ambulants), s’han realitzat més de 350 inspeccions, observant-se en general una clara millora de condicions respecte a anys anteriors.

Pel que es refereix a inspeccions de consum, s’han realitzat un total de 146 sense que s’hagen produït incidències significatives. Finalment, s’ha realitzat una neteja diària en el manteniment dels 270 vàters públics distribuïts per tota la ciutat.

“Quan més d’un milió de persones, concentrades en quatre dies, ens visiten, el nostre objectiu se centra a mantenir el control sobre els aliments que s’ofereixen”, ha declarat la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau. “Hem fet un gran esforç i, per açò, vull felicitar als treballadors d’aquesta Regidoria de Sanitat, des de la qual realitzen un gran treball en el control sanitari dels aliments que s’ofereixen al públic en general —ha continuat Girau—. Les Falles 2018 han acabat, però des de l’Ajuntament seguirem treballant per la seguretat i la salubritat de la ciutat de València”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC