25n
25N
25N

Els Bombers Municipals realitzaran demà una inspecció tècnica sobre la caiguda del sostre del Palau

El Palau de la Música emetrà un comunicat només es coneguen les causes del despreniment

Els Bombers Municipals realitzaran demà una inspecció tècnica sobre la caiguda del sostre del Palau
01/07/2019 -

La direcció del Palau de la Música de València ha manifestat que emetrà un comunicat informatiu tot just es coneguen les causes que han ocasionat el despreniment de part del sostre de la sala Rodrigo. Demà dimarts la inspecció tècnica dels bombers de l’Ajuntament indagarà detalladament les causes directes del succés.

En estos moments, el Palau de la Música està esperant els informes tècnics que puguen confirmar les causes del despreniment del sostre de la sala Rodrigo, ocorregut dissabte passat. Ara per ara, està confirmada la primera inspecció tècnica dels bombers de l’Ajuntament, que es farà demà dimarts. Quan es conega el procés i les causes del fet es publicarà un comunicat.

Cal recordar que a final de l’any passat, el Palau de la Música va posar en marxa el procés de licitació del projecte per a intervindre en el sostre de l’auditori. La finalitat d’esta iniciativa és que un equip d’enginyeria i arquitectura especialitzat elabore un estudi en profunditat de tot el sostre del recinte, per tal de resoldre i previndre qualsevol incidència. En estos moments, la licitació està a punt de resoldre’s.

Pel que fa a la reparació dels desperfectes detectats dissabte, es durà a terme quan es resolguen els tràmits tècnics i administratius que ja estaven en marxa, ha conclòs la direcció de l’auditori valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 18 =

caixaontinyent
paterna