25n
25N
25N

Hui es lliuren les Insígnies d’Or d'Alzira de l’any 2019

Hui es lliuren les Insígnies d’Or d'Alzira de l’any 2019
30/12/2019 -

Com cada 30 de desembre hui tindrà lloc la concessió de les insígnies d’Or de la Ciutat a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua labor en les modalitats de Humanisme, Activitats Empresarials, Cultura i Esports.

L’acte començarà amb la baixada de la bandera des de l’Ajuntament a les 18 hores, acompanyada de les salves i el nostre himne es despenja de mans del regidor de Cultura, Alfred Aranda per a ser rebuda per l’alcalde de la Ciutat, Diego Gómez.

La processó cívica comença el seu recorregut amb la segona tinent d’alcalde i representant del PSOE, Isabel Aguilar com a portadora de la bandera, el segon torn li correspon al regidor de Compromís Xavi Pérez, continuarà la regidora de Ciudadanos Clara Aledón, per a finalitzar el recorregut la regidora del Partit Popular Luisa Castells en la plaça Major.

El final de la processó cívica tindrà lloc un homenatge al Rei En Jaume i a la nostra senyera amb la lectura d’un text commemoratiu.

Podrem gaudir d’una xicoteta actuació musical de la banda Jove de la Societat Musical d’Alzira, dirigida per David González.

En acabar, a les 19.30 hores tindrà lloc el plenari extraordinari on es lliuraran les insígnies i podrem escoltar els discursos dels guardonats. L’acte es tancarà amb la signatura al llibre d’Or de la Ciutat.

– Insígnia Humanisme a Antonio Costa Magraner, president de la Séquia Reial del Xúquer

– Insígnia Activitats Empresarials a Confecciones Tello: Jaime Tello Aparisi i a María José Luis Ribera

– Insígnia Cultura a l’Estudi Fotogràfic Niclas: José Carrillo i Rosa María García

– Insígnia Esports al Club de Tennis Taula Alzira: Angel Balaguer, president del Club de Tennis Taula i a Salvador Hidalgo, president honorífic del Club.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =