25n
25N
25N

12 joves comencen a treballar a l'Ajuntament de Picassent mitjançant els programes d'inserció laboral Emcuju i Empuju

El contracte és d’un any i està subvencionat al 100% per Labora, el Fons Social Europeu i el mateix consistori amb un cost total de 236.903,02 euros

12 joves comencen a treballar a l'Ajuntament de Picassent mitjançant els programes d'inserció laboral Emcuju i Empuju
07/10/2019 -

L’Ajuntament de Picassent ha posat en marxa una nova edició del seu pla d’ocupació municipal a través dels programes d’inserció laboral Emcuju i Empuju. Per aquest motiu, hui, un total de 12 joves s’han incorporat a més d’una desena de departaments del consistori gràcies a un contracte laboral que té una duració d’un any i que està subvencionat al 100% per Labora, el Fons Social Europeu (FSE), i fons propis municipals, amb un cost total de 236.903,02 euros.

Els departaments on portaran a terme el seu treball són a l’Escola d’Adults, Gabinet de Comunicació, Poliesportiu, Intervenció, Secretaria, Oficina Tècnica, Brigada Municipal i Biblioteca.

Per accedir a aquests dos programes de foment de l’ocupació cal ser menor de 30 anys, tindre els estudis que es demanen finalitzats, així com el curriculum vitae i les dades actualitzades en Labora, alhora que s’ha d’estar donat d’alta en el Sistema de Garantia Juvenil.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de Formació i Ocupació, Mònica Olguin, els han rebut al despatx de l’alcaldia per donar-los la benvinguda i animar-los a aprofitar aquests 12 mesos, a gaudir de l’experiència formativa i de treball que ara comença i, alhora també, a aprendre el funcionament de l’Administració Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =