25n
25N
25N

Més de 800 persones inscrites per a la primera edició de la Magic Line València

El pròxim 17 de febrer València s’unirà a Barcelona i Mallorca com a ciutat Magic Line

Més de 800 persones inscrites per a la primera edició de la Magic Line València
08/02/2019 -

A menys d’una setmana per a tancar les inscripcions, més de 800 persones ja s’han inscrit per a participar en la primera edició de la Magic Line València, la caminada solidària per a ajudar les persones en situació de vulnerabilitat. No obstant això, la caminada és només el fermall d’or a mesos previs de diferents accions solidàries, que tenen com a objectiu aconseguir el repte econòmic que cada equip s’ha proposat recaptar per a destinar-lo a aquells que més el necessiten.

La Magic Line, és una caminada solidària, no competitiva, que es realitza per equips de 5 a 20 persones, a favor de les persones vulnerables. Aquesta caminada, que aconsegueix mobilitzar a Barcelona a 13.000 persones i a Palma de Mallorca a 1.500, tindrà lloc per primera vegada a València el pròxim 17 de febrer de 2019. Tot el recaptat es destinarà a Sant Joan de Déu Serveis Socials de València, que acompanya a les persones sense llar en el seu procés de recuperació i inclusió social.

La Magic Line València comptarà amb tres punts d’eixida amb diferents recorreguts – 5, 10 i 20 km – que s’aniran unint fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on els esperarà una gran festa, que comptarà amb l’actuació d’associacions i entitats col·laboradores. No obstant això, es duran a terme actuacions en diferents punts de la ciutat, amb l’objectiu de conjuminar esport, solidaritat i cultura. Així, Lucia Antonino actuarà en l’Ermita del Peixet a les 9.00 hores; en l’Embull 2 de La Marina Reial de València, des de les 10.30 hores, estaran Richard Kobena i Payasos Hospital; Sedajazz actuarà, a les 11.00 hores, en el riu de València, al costat del Palau de la Música; Sinfonicio estarà a les Torres de Serrans a les 11.30 hores; i finalment, Borumbaia Timbals estarà, des de les 11.30 hores, en l’encreuament entre el carrer Maria Cristina amb el carrer Sant Vicent.

D’altra banda, la festa final en la Plaça de l’Ajuntament de València arrancarà a les 12.00 hores, i comptarà amb les següents activitats:

– Taller de PINTACARES de la mà de Pauli.

– Instal·lació Artística CASA LLAR creada per Raquel Rodrigo “No hi ha res com la llar, va dir Dorothy. I qui no ho ha pronunciat alguna vegada en retrobar-se amb el lloc que millor ens acull i identifica?”

-13.30 ESPECTACLE DE TITELLES a càrrec de Visa Knwowing. Coneix als i els personatges del nostre cartell de la Magic Line.

-13.45 TAKIRI ART COMPANY, Movent-se a través de la dansa viatjarem dins de la ment i la consciència social per a respondre preguntes i resoldre dubtes que tots tenim en algun moment del nostre camí.

-14.15 TENEMOS LA CANELA. Grup valencià de rumba fusion que presenta el seu primer projecte musical “Baixa’t al carrer”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + disset =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa