caixa popular

Obertes les inscripcions per a la II Marxa contra la Violència de Gènere

Obertes les inscripcions per a la II Marxa contra la Violència de Gènere
25/10/2017 -

Hui s’obri el termini d’inscripcions per a poder participar en la II Marxa contra la Violència de Gènere organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València. L’esdeveniment, de caràcter solidari, se celebrarà el pròxim 12 de novembre i té com a objectiu involucrar a la societat en la conscienciació i sensibilització contra el maltractament a la dona des de l’àmbit esportiu.

Totes aquelles persones interessades a inscriure’s a aquesta cita ja poden acudir a arreplegar el seu dorsal en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés d’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro fins al pròxim 11 de novembre, dia anterior a la celebració de la prova.

El cost de la inscripció és d’un euro solidari, que es destinarà íntegrament a l’associació ALANNA, entitat que treballa per a evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones mitjançant la realització de programes amb els col·lectius més vulnerables que envolten a les víctimes, com l’entorn familiar o els menors.

Per a la Regidoria d’Esports significa una aposta decidida contra aquest tipus de violència a través de la sensibilització de la societat, que ha de fer front a aquesta classe de conductes. “Des de la Regidoria d’Esports volem col·laborar des de l’àmbit esportiu en la lluita contra aquest tipus de violència donant l’opció de participar a tota persona que vulga solidaritzar-se amb aquesta causa. Lluitar contra la violència de gènere és una tasca que ens concerneix a tots”, ha declarat la regidora d’Esports, Maite Girau.

La marxa té fixat el punt d’eixida a les 10 h en el Passeig de l’Albereda, concretament entre els ponts del Real i de l’Exposició. El recorregut és de 5,5 quilòmetres, apte per a totes les edats i condicions físiques, i arrancarà creuant el pont de les Flors per a després travessar algunes de les zones més cèntriques de la ciutat com el carrer de Colón, el carrer de Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el pont del Real, des d’on es tornarà de nou al punt d’eixida. Cal destacar que es tracta d’una prova recreativa, no competitiva, per la qual cosa els participants poden realitzar el recorregut a peu a ritme de passeig.

A més de la marxa, s’han organitzat diferents activitats complementàries i d’animació. A partir de les 11 hores s’impartiran classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de diferents disciplines col·lectives i hi haurà tallers realitzats per associacions que habitualment treballen en la lluita contra la violència de gènere.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris