25n
25N
25N

Més de 800 persones s'han inscrit ja en el IV Feminari de la Diputació que homenatjarà a Carmen Alborch

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, serà una de les participants d’un congrés que ha retornat a València el seu paper com a referent en la lluita per la Igualtat

Més de 800 persones s'han inscrit ja en el IV Feminari de la Diputació que homenatjarà a Carmen Alborch
09/01/2019 -

El IV Feminari de la Diputació de València homenatjarà l’ex ministra de Cultura Carmen Alborch, que es convertirà així en la imatge d’un congrés que analitza els reptes feministes del moment i retorna a València el seu paper com a referent en la lluita per la Igualtat. Els dies 1 i 2 de febrer, el Centre del Carmen acollirà la quarta edició d’aquest fòrum de debat al qual s’han inscrit ja més de 800 persones.

En aquesta ocasió, serà la vicepresidenta i ministra de la Presidència,

Relacions amb les Corts i Igualtat del Govern d’Espanya, Carmen Calvo, l’encarregada d’inaugurar el Feminari al costat del president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada d’Igualtat, Isabel García. Serà el divendres 1 a les 16.00 hores, en el centre cultural del carrer Museu.

La conferència d’obertura serà a càrrec de la padrina del Feminari, Amelia Valcárcel, sota el títol de ‘El personal és polític’. A continuació tindrà lloc la primera taula de debat, sobre la complexa relació entre esport i feminisme, amb la participació de la periodista Paloma del Rio i la secretària d’Estat d’Esports, Mª José Rienda.

La matinal del dissabte l’obriran l’escriptora i periodista Rosa Regás i l’activista feminista marroquina Ibtissame Betty Lachgar, que abordaran la compatibilitat del feminisme i les religions. Després d’una breu pausa, la tercera de les taules d’aquest Feminari de 2019 repassarà l’aportació del moviment feminista al moviment LGTBI, amb l’escriptora Kika Fumero i l’escriptor Ramón Martínez com a ponents.

El fermall a la present edició del congrés feminista el posaran el jurista Octavio Salazar i la política i escriptora Lidia Falcón, referent del feminisme durant la Transició. El debat entre tots dos girarà entorn del feminisme i la política, el fil conductor d’aquest Feminari. Les inscripcions per a seguir de prop les intervencions de reconegudes i reconeguts feministes pot realitzar-se a través de l’enllaç http://www.feminariovalencia.es/es/inscripciones

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 6 =

escalante
escalante
Informacion coronavirus