25n
25N
25N

En marxa el tercer Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser

En marxa el tercer Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser
27/02/2019 -

La Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, organitza un any més, la 3a edició del Fòrum d’Ocupació “Emple@lcasser” que posarà en contacte a empreses que ofereixen llocs de treball amb candidats que busquen una oportunitat laboral.

El 3r Fòrum d’Ocupació EMPLE@LCASSER comença dijous 7 de març al Centre Social d’Alcàsser a les 9 h, i l’acte de presentació comptarà amb la directora del LABORA, Rocio Briones, i l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora.

Les persones que busquen treball o volen millorar el que ja tenen, tindran una magnífica ocasió per accedir a ofertes de treball amb entrevistes dels equips de Recursos Humans de les empreses desplaçades expressament a Alcàsser per a l’ocasió, com Leory Merlin, Norauto, Decathlon, Orbita Ingenieria, Eulen, Adecco, Iman Temporing, entre altres.

Com a novetat està 3a edició comptarà amb una Unitat Mòbil de LABORA en la qual els seus tècnics faran orientació laboral a tots els assistents que ho sol·liciten al llarg de tot el matí. I igual que les edicions anteriors, les entitats dedicades a la Inserció Laboral, com la Fundació Adecco, CEPAIM, entre altres, ens mostraran la seua carta de serveis en la zona preparada per als estands d’informació.

Conferències impartides pel Coach de l’Institut d’Actituds Positives, Fabian Villena, “Positivisme intel·ligent per a l’èxit Professional” i tallers molt pràctics, com “Superar amb èxit una entrevista de treball”, per Joan Carles Roselló, permetran aplicar les últimes tècniques en la cerca activa de treball als participants.

Les polítiques actives d’inserció laboral són prioritat per a la Regidora d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alcàsser, Paqui Abella, que ha declarat “Tot i que la taxa d’atur ha baixat 6 punts des de 2015 en Alcasser, des de la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament continuem treballant de valent per a promoure totes les polítiques actives i iniciatives que estiguen a la nostra mà, sobretot amb aquelles tècniques que millor s’adapten als nous temps i poder fer front als nous reptes que planteja un Mercat Laboral tan complex com l’actual. Ajudem al fet que totes les persones que busquen treball troben una eixida, fent polítiques centrades en les persones, donant-los totes les ferramentes que tenim al nostre abast per a retornar-los la confiança i tinguen èxit en la seua recerca activa de treball”

El termini per a inscriure’s on-line finalitza el pròxim 4 de març.

Programació i Inscripcions en www.emplealcasser.es i en l’Oficina d’Informació de l’Ajuntament d’Alcàsser.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 6 =