25n
25N
25N

Oberta la inscripció per al 132 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València

Oberta la inscripció per al 132 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València
15/01/2018 -

La Regidoria de Cultura ha obert el període d’inscripció per a totes les societats musicals que desitgen participar en el 132 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Des de hui dilluns fins al divendres 26 de gener, les formacions musicals podran formalitzar la seua inscripció en la trobada, i el pròxim 6 de febrer es realitzarà el sorteig de les bandes participants en un acte que començarà a les 19.30 hores en la Sala Rodrigo del Palau de la Música.

La regidora de Cultura i presidenta del comité organitzador del Certamen, Gloria Tello, ha animat les bandes de música a inscriure’s en aquesta trobada per tal que la seua presència “puga contribuir que aquesta edició continue sent, encara més, el referent internacional musical i artístic d’eixe món tan nostre, tan important i vertebrador de la nostra societat que és el de les bandes de música”.

Durant el període d’inscripció es podran consultar les partitures obligades per a les diferents seccions del certamen. Les obres són Sagittarius de Guillermo Ruano, per a la secció tercera; Un deber de amor de Vicente Ortíz Gimeno, per a la segona; Juglaresca de Francisco Bort Ramón i la Sinfonietta núm. 1 de Bart Piquer per a la secció d’honor, que serà estrena absoluta. Dos d’estos compositors, Vicente Ortiz i Francisco Bort, són valencians. A més, durant el període d’inscripció, es poden consultar els guions de les obres obligades a la Fonoteca Municipal, des de les 9.00 fins a les 14.00 hores.

El 132 Certamen Internacional de Bandes de Música es desenvoluparà al Palau de la Música del 19 al 22 de juliol de 2018 i té una dotació en premis de 43.000 €. Prèviament hi haurà un precertamen des del 16 al 18 de juliol. Podran participar en el sorteig les bandes de música no professionals, i no seran admeses les professionals, aquelles que pertanyen a conservatoris o escoles de música professionals o les societats agrupades puntualment per a concursar. Tal com figura en les bases, la convocatòria d’aquest Certamen té com a finalitat fomentar i estimular l’activitat musical, com a part fonamental del patrimoni cultural valencià, mantenir la tradició i la intenció d’acostar a la ciutadania una rica programació d’activitats musicals en el sentit més ample.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa