caixa popular

Obert el termini d'inscripcions per a la carrera José Antonio Redolat

Obert el termini d'inscripcions per a la carrera José Antonio Redolat
06/04/2018 -

La carrera José Antonio Redolat es disputarà el pròxim 22 d’abril i el termini per a apuntar-se es mantindrà obert fins al dijous 19 d’abril a les 20 hores. El tràmit es podrà fer a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras. En el cas de les categories de marxa a peu i marxa nòrdica, també serà possible inscriure’s presentant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7.30 i les 8.55 hores.

L’esdeveniment esportiu s’emmarca dins de les proves del Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars de València i inclou asfalt i terra, ja que una part de la prova discorre per l’antic llit del riu Túria. Consta de 6.650 metres, amb eixida en l’avinguda Maestro Rodrigo i arribada en les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

En el cas dels corredors hi ha un límit de 2.000 inscripcions, amb un cost de 2,55 euros la inscripció, mentre que en la de marxadors el màxim és de 1.000 participants, amb un preu d’1 euro per dorsal, destinat íntegrament a l’entitat Fontilles Salut i Desenvolupament.

Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 9 hores. A continuació, a les 9.04 hores, serà el torn de la resta de corredors i, finalment, a les 09.05 hores eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

MARXA A PEU/NÒRDICA

Les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica continuen tenint èxit després de ser incorporades el passat any al circuit, amb la intenció de facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut de manera més pausada i amb un menor requeriment físic. Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no existeixen categories.

CARRERES INFANTILS

Com en l’última prova del circuit, la 5 Carrera José Antonio Redolat també comptarà amb carreres infantils, en les quals podran participar els xiquets i xiquetes menors de 14 anys. El cost de la inscripció en aquesta modalitat és d’un euro solidari en benefici de Fontilles Salut i Desenvolupament. Així mateix, durant la prova els participants disposaran de servici de guarda-roba, a càrrec de la mateixa entitat solidària de l’esdeveniment.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris