caixa popular

Oberta la inscripció per a les activitats participatives de les Festes Populars 2017 de Paiporta

Oberta la inscripció per a les activitats participatives de les Festes Populars 2017 de Paiporta
03/08/2017 -

Les inscripcions per a les diferents activitats participatives de les Festes Populars 2017 de Paiporta ja estan obertes. Des d’aquest dimarts i fins al pròxim 7 d’agost, totes aquelles persones interessades a participar en el Sopar Popular, la Festa del Melonet, i la resta d’actes que requereixen inscripció prèvia ho poden fer a l’oficina UNICA de l’Ajuntament. L’horari d’atenció és de 8.30 a 14.00 hores de dilluns a divendres, i de 10.00 a 13.00 hores els dissabtes.

A més del sopar i la festa dels fanalets elaborats amb melons d’Alger, una de les més tradicionals i estimades per la població, està també oberta la inscripció per a una de les novetats de la programació de les Festes Populars d’enguany, inclosa a petició de la ciutadania en els tallers participatius celebrats des del passat mes de maig: el concurs de decoració de carrers. Aquest certamen es recupera després de dècades en què no s’ha celebrat i està obert a la participació de totes les associacions locals. Els premis aniran dels 200 euros del primer, als 100 euros del segon i els 50 per al tercer.

Els carrers hauran d’estar decorats des del 10 al 12 d’agost, ambdós inclosos. La temàtica és lliure i el jurat, format per un representant de l’Associació d’Artistes Locals, representants de les regidories de Comerç i Participació Ciutadana, un representant del departament de Comunicació i Imatge, i el tècnic de Cultura, valorarà l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i els materials.

Altres activitats que requereixen inscripció prèvia són el concurs de truita, que se celebrarà la nit del 10 d’agost a la Plaça Soliera organitzat per la comparsa cristiana La Nostra, i el taller de teatre infantil, organitzat pel grup local Burumballa Teatre el dia 11 als jardins del Museu de la Rajoleria. Totes aquestes activitats s’han inclòs en la programació a petició de les diferents entitats que han pres part en els tallers participatius coordinats per la Regidoria de Cultura i la de Participació Ciutadana.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats