25n
25N
25N

Sandra Gómez anuncia que els inquilins d'AUMSA afectats pel covid-19 no pagaran el lloguer

La vicealcaldessa Sandra Gómez precisa que AUMSA estudiarà cas per cas perquè les persones afectades per la crisi puguen beneficiar-se d’esta mesura

Sandra Gómez anuncia que els inquilins d'AUMSA afectats pel covid-19 no pagaran el lloguer
19/03/2020 -

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que les persones que viuen en els pisos d’AUMSA podran acollir-se també a una moratòria sobre el pagament del lloguer dels seus habitatges, en línia amb el Reial decret del Govern d’Espanya en matèria d’habitatge públic. “Farem extensiva la moratòria prevista pel Govern d’Espanya per a les hipoteques a aquelles famílies que viuen llogades en els pisos d’AUMSA i acrediten que s’han quedat en una situació de vulnerabilitat econòmica a causa de la crisi sanitària”, ha explicat.

Sandra Gómez ha assegurat que la “principal prioritat” de l’Ajuntament de València “està sent ja atendre al costat de la crisi sanitària, l’emergència econòmica que va afectar moltes famílies “Davant la paralització de l’economia, posarem recursos i esforços perquè totes aquelles persones que puguen acreditar els requisits que marca el propi decret de mesures econòmiques del Govern d’Espanya puguen beneficiar-se de la moratòria en el pagament del lloguer dels habitatges d’AUMSA”.

Cal recordar que el Govern d’Espanya ha aprovat una moratòria d’un mes en el pagament de les hipoteques dels habitatges per a aquelles persones que hagen perdut la seua ocupació o hagen vist reduïts els seus ingressos pel coronavirus, amb l’objectiu de fer front a l’impacte econòmic i social de la pandèmia. En els supòsits es contempla que el deutor del lloguer passe a estar en situació de desocupació o, en cas de ser autònom, patisca una pèrdua substancial dels seus ingressos o vendes, així com que el conjunt dels ingressos dels membres de la unitat familiar no supere, en el mes anterior a la sol·licitud de la moratòria, els límits establits.

La vicealcaldessa de València ha explicat que amb la iniciativa de facilitar que els i les inquilines d’AUMSA puguen acollir-se a la moratòria en matèria d’habitatge aprovat del Govern d’Espanya “reforcem la protecció de les persones que puguen veure’s més afectades per la crisi sanitària i les seues conseqüències econòmiques”. “És el moment d’estar al costat de la ciutadania i posar tots els recursos públics al servei de la recuperació per a no deixar a ningú arrere”, ha reivindicat Sandra Gómez

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =