25n
25N
25N

València aposta per una innovadora campanya amb vídeos 360º per consolidar-se com a destí turístic urbà

Turisme València vol atraure visitants en la campanya d’hivern i consolidar així les connexions aèries

València aposta per una innovadora campanya amb vídeos 360º per consolidar-se com a destí turístic urbà
07/12/2017 -

La Fundació Turisme València llança una campanya d’hivern amb l’objectiu de contribuir a la desestacionalització del turisme en la ciutat i posicionar València com una destinació urbana i recognoscible els 365 dies de l’any. Una iniciativa que estarà present en 10 mercats internacionals amb els quals València té vol directe o que ha incrementat la connectivitat en els últims mesos, per a consolidar així les connexions aèries establides.

Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Holanda, França, Alemanya, Suïssa, Polònia, Hongria o Turquia són els mercats on es llança la campanya València 360º, que comptarà amb vídeos en 360º que acostaran d’una forma experiencial i dinàmica els atractius turístics de la ciutat a través de la pàgina http://visitvalencia360.com. Una campanya disponible en 10 idiomes que es podrà trobar en suport físic en aeroports o altres espais mitjançant codis QR que es podran llegir amb dispositius mòbils o tabletes digitals. A més, es desplegaran pantalles interactives en centres comercials, amb les quals els visitants podran sincronitzar els seus mòbils per a tenir una experiència immersiva.

“València està connectada durant este hivern amb 53 destinacions internacionals i 15 nacionals. Hem de ser capaços d’aprofitar al màxim els increments de connectivitat aèria entre València i diferents ciutats europees”, ha destacat la regidora de Turisme, Sandra Gómez, en roda de premsa, al costat d’Antonio Bernabé, director de Turisme València. Es tracta d’una iniciativa nova basada en sis dels principals atractius de la ciutat: la paella, la platja de les Arenes, les Falles, la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Llotja i el Mercat de Colón. La campanya posa el focus d’atenció en els mesos d’hivern i amb una inversió total de 190.000 euros.

“Som conscients que València viu un dels anys turístics més importants de la seua història, i que estem treballant correctament el posicionament de València com una de les principals destinacions urbanes d’Europa —ha exposat la regidora Sandra Gómez—. Per a aportar major valor al sector turístic i a la ciutadania, cal abastar qüestions com la desestacionalització. I esta campanya té aquesta orientació”.

La campanya té com a objectius principals, tal com ha indicat la regidora, augmentar la notorietat de València en aquells mercats amb els quals la ciutat està connectada, millorar el coneixement de l’oferta turística de la ciutat a través de contingut de qualitat, i influir en la decisió de compra de València en moments de poc intercanvi comercial, ja que en esta època es decideixen les vacances de Setmana Santa o del pròxim estiu.

La pàgina web http://visitvalencia360.com resultarà així una eina útil tant per a turistes com per a professionals, donada la importància de les agències de viatge i touroperadors en alguns d’estos països. En el microsite es destaquen productes de qualitat, com la gastronomia, la cultura, la història o el patrimoni de la ciutat, perquè “València siga més que una destinació de sol i platja”, ha dit Gómez.

Per a València suposa “una aposta important per a consolidar la tendència positiva que estem vivint respecte al turisme, tant a nivell de viatgers i pernoctacions com en la rendibilitat”, ha subratllat Gómez, que ha recordat l’increment de la rendibilitat mitjana dels allotjaments turístics per habitació en la ciutat, que ha augmentat un 11,3 % respecte a l’any passat. S’estima una previsió de 76 milions d’impactes online en la pàgina web de la campanya, més d’1,7 milions d’impactes offline i 7,5 milions d’impactes entre professionals del sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

bombers
bombers