25n
25N
25N

La Innovació Social arriba a València de la mà de Jovesolides

Els dies 30 i 31 de març, participa en el Fòrum Internacional d’Innovació Social

La Innovació Social arriba a València de la mà de Jovesolides
08/02/2017 -

València es prepara per a acollir la tercera edició del Fòrum Internacional d’Innovació Social. Aquest esdeveniment, que ja s’ha convertit en tot un referent, està organitzat per l’associació Jovesolides, en col·laboració amb la ‘Red Creativa’, i se celebrarà els dies 30 i 31 de març.

En l’acte de presentació, al que ha acudit Julia Salom, directora de la Càtedra de la Ciutat de València, s’ha recordat la importància d’aquests espais per a promocionar la innovació social, però també la necessitat de comptar amb el suport de les Administracions Públiques. En aquest sentit, Julia Salom ha volgut expressar que ‘és molt important que les administracions públiques ajuden als projectes destinats a l’apoderament social. Ha de ser una prioritat difondre i estendre aquelles iniciatives que aporten beneficis al col·lectiu, als ciutadans’.

Sota el lema ‘Descubre, comparte y reinventa’, aquest Fòrum, en el qual més de 500 persones ja han tingut l’oportunitat de participar en anteriors edicions, té com a objectiu descobrir idees per al canvi, compartir-les i reinventar la realitat social que ens embolica.

En aquesta tercera edició, l’III Fòrum Internacional d’Innovació Social comptarà amb 10 ponències, en les quals s’abordaran diferents temes, com la diversitat funcional, com crear moda sostenible, com generar impacte social des de l’art o l’emprenedoria i la innovació social en el món àrab, entre altres. Així mateix, entre alguns dels ponents es troben personalitats de renom, com María Elisa Bernal o Carlos Ratti. A l’esdeveniment, també assistirà la vicepresidenta de la Comunitat Valenciana, Mónica Oltra.

A més, aquest Fòrum comptarà també amb espais per a fomentar el networking i intercanviar idees destinades a la innovació social. En aquest sentit, Lourdes Mirón, coordinadora del Fòrum, afirmava que ‘amb aquest esdeveniment, volem que la innovació social guanye major visibilitat enfront de la ciutadania. Però també, volem aconseguir una major implicació per part de l’Administració Pública. Fins ara, només se centren en els resultats, però volem que es tinga en compte el procés’.

València Extra ha parlat amb Lourdes  Mirón, que ha animat a la ciutadania a formar part d’aquest esdeveniment:

Finalment, a l’acte de presentació també ha assistit Carolina Serrano, integrant de ‘La Colmena dice sí’, una iniciativa de consum que acosta el producte local a consumidors que cerquen productes més sostenibles, que ha explicat als assistents la seua experiència personal.

18 països de tot el món, 300 participants i 30 startups t’estan esperant en l’III Fòrum Internacional d’Innovació Social, al que podràs apuntar-te fins al pròxim 15 de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =