caixa popular

La innovació europea en salut es dóna cita a Las Naves

La innovació europea en salut es dóna cita a Las Naves
23/10/2017 -

València acull per segona vegada el HealthTech Venture Forum, que reunirà durant dos dies —25 i 26 d’octubre a Las Naves— a les 40 empreses innovadores en salut amb més futur d’Europa, de les quals 15 són de la Comunitat Valenciana. Les empreses participants presentaran els seus projectes davant d’inversors i persones expertes del sector. Enguany l’esdeveniment, de caràcter internacional, està obert a empreses innovadores de Biotecnologia, Salut Digital i Tecnologies Mèdiques.

Tech Tour International ha tornat a seleccionar València per a un dels seus fòrums tecnològics més capdavanters, el HealthTech Venture Forum. Ho fa després de l’èxit l’any passat de l’edició del Digital Health Venture Forum, celebrat també a Las Naves.

L’objectiu principal del HealthTech Venture Forum és donar l’oportunitat a empreses innovadores del sector de les Tecnologies de la Salut, de presentar els seus projectes davant un jurat internacional compost per més de 40 inversors professionals i persones expertes. Aquestes empreses seran prèviament seleccionades per un Comité de Selecció independent format també per persones expertes en aquest sector.

Les empreses seleccionades treballen en camps diversos de la salut, com és l’atenció a través de la tecnologia digital, la telemedicina i dispositius connectats; la teràpia digital, prevenció i cura del pacient; l’anàlisi de dades de salut, innovació en assistència, cura, atenció i inclusió social; l’alimentació, nutrició, esport i benestar; les tecnologies mèdiques de diagnòstic; i la biotecnologia humana, genètica, serveis de recerca biotecnològica, serveis farmacèutics i recerca farmacèutica.

Totes aquestes empreses compleixen una sèrie de requisits: tenen seu a València, Espanya o la resta d’Europa. Estan a la recerca d’oportunitats de socis i inversió, tenen una tecnologia provada, un mercat testat o un model de negoci validat; poden estar en un estat d’incubació o acceleració, però almenys han de comptar amb un prototip o producte molt proper a la fase de comercialització.

De les 40 empreses seleccionades, almenys 15 seran de la Comunitat Valenciana. La resta seran d’altres regions espanyoles i països europeus. En finalitzar l’esdeveniment seran premiats els millors projectes i presentacions, que podran participar en l’European Venture Contest Final 2017 que tindrà lloc el pròxim mes de desembre a Alemanya.

El HealthTech Venture Forum se celebrarà gràcies a l’aposta conjunta de la Generalitat Valenciana, de l’IVACE i el Banc de Patents, el Consell de Càmeres de la Comunitat Valenciana, ICEX- Invest in Spain, i de l’Ajuntament de València, a través de Las Naves.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + tretze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris