25n
25N
25N

InnDEA València invertirà més de 1,5 milions d'euros per a promoure la innovació i l'emprenedoria a la ciutat

InnDEA València invertirà més de 1,5 milions d'euros per a promoure la innovació i l'emprenedoria a la ciutat
06/11/2016 -

Las Naves serà l’espai que albergue el punt de trobada per l’emprenedoria, i on es desenvoluparan nous programes per a acostar la innovació a la ciutadania i generar idees i solucions per a la ciutat. El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, tal com ja va anunciar este divendres l’alcalde Joan Ribó, ha detallat el nou programa de suport a emprenedors i emprenedores, especialitzat en solucions per a la ciutat, que es desenvoluparà a Las Naves en 2017.

“Les empreses emergents i els projectes innovadors disposaran d’un espai de treball col·laboratiu durant un any, on comptaran amb assessorament de professionals de prestigi, com també amb el suport per a la recerca de finançament”, detalla. “D’este laboratori d’idees, la ciutat se’n veurà beneficiada. Podrem obtindre solucions per a millorar els servicis municipals o per a generar negocis d’utilitat per a la ciutadania. Serà una relació molt fructífera entre els emprenedors i les emprenedores i l’Ajuntament de València, perquè este podrà interessar-se pels seus projectes, i els emprenedors i emprenedores podran disposar de la ciutat com a aparador per a mostrar els seus resultats”, ha explicat Peris.

InnDEA València prioritzarà el desenvolupament de projectes pilot en sectors estratègics: mobilitat, energia, agroalimentació, salut i indústries culturals. “Tots seran avaluats i els resultats serviran per a ajudar l’equip de govern a prendre decisions en estos sectors”, remarca el director d’InnDEA València, Rafa Monterde.

Este nou centre d’innovació posarà també en marxa noves xarxes d’innovació, on participaran actors públics, privats, universitats i la societat civil. Actualment ja s’està treballant en plataformes com la Mesa de la Mobilitat, el Consell Alimentari o el gremi faller: “Volem que s’aporten solucions innovadores per a millorar servicis i contribuir a la generació d’ocupació de qualitat”, subratlla Monterde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =