25n
25N
25N

InnDEA València dóna suport al projecte Games&Symphonies

InnDEA València dóna suport al projecte Games&Symphonies
31/08/2016 -

El Palau de la Música acollirà el pròxim 15 d’octubre la trobada entre el sector digital i la música Games&Symphonies, un concert que reunirà un repertori de les millors bandes sonores de videojocs, així como un show multimèdia. El públic podrà acostar-se a una mostra oberta on podrà conéixer i provar els últims videojocs i una zona de realitat virtual.

El concert Games&Symphonies és una activitat més de les que està desenvolupant InnDEA València dins de la seua línea d’actuació per a impulsar el sector del videojoc. En esta ocasió, InnDEA busca relacionar el sector digital amb el de la creació musical.

Més de 70 músics formaran l’orquestra simfònica i el cor que farà viatjar el públic a través de la música dels videojocs de diverses generacions. El director Adrián Ronda i l’arreglista Vicent Tobar han adaptat temes dels videojocs més coneguts de la mà de Juan P. Ordóñez, director i productor de videojocs i ludificació.

InnDEA València i Made In Spain Games col·laboren amb Games&Symphonies patrocinant un espai en què el públic podrà conéixer el treball dels desenvolupadors i desenvolupadores valencians de videojocs, provant inclús els seus últims treballs, i una zona de realitat virtual.

Este projecte de Games&Symphonies compta a més amb la col·laboració de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar els xiquets i xiquetes que patixen càncer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 3 =