25n
25N
25N

Inndea analitza l'impacte del Big Data en la salut en el Health 2.0 València

Inndea analitza l'impacte del Big Data en la salut en el Health 2.0 València
20/09/2016 -

La xarxa VIT Salut organitza hui a les 18.00 hores en Las Naves la III edició del Capítol Health 2.0 València. Esta iniciativa reunix els actors del sector sanitari i els amants de la tecnologia i impulsa la innovació social i la col·laboració amb l’objectiu de millorar l’atenció sanitària i la salut de les persones.

El sistema tradicional de salut ha estat objecte d’una acusada transformació a causa de l’impacte de la tecnologia en els últims anys, i ara, amb l’arribada del big data (dades massives), el model sanitari s’enfronta a un canvi de model que oferix multitud d’oportunitats i avanços.

Per a analitzar este impacte InnDEA València, a través de la seua xarxa VIT Salut, organitza demà el tercer esdeveniment del Capítol Health 2.0 València, junt amb els impulsors de la iniciativa, les startups Exovite i Quibim. Health2.0 és un projecte internacional que impulsa la innovació social i la col·laboració, amb l’objectiu de millorar l’atenció sanitària i la salut de les persones donant suport a projectes empresarials o individuals.

Les persones assistents podran escoltar Teresa Álvarez, product manager de BigML, explicar solucions per al sector de la salut; Ignacio Blanquer, professor titular de la Universitat Politècnica de València (UPV), que parlarà de l’automatització d’infraestructures per a sistemes d’e-health, i Juan Miguel García- Gómez, professor titular de la UPV i soci fundador de Veratech for Health, que exposarà solucions desenvolupades per a la millora de la gestió sanitària i l’ajuda a la presa de decisions en l’àmbit sanitari. Finalment, Juan Carlos Muria, development manager en Fujitsu, oferirà la presentació “Big Data en salut. Tres reptes i un destí”.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que este esdeveniment “seguix el camí que hem obert en esta nova etapa, donant un gir social a la innovació. Per això la cita de demà resulta d’especial interès a causa del creixement tan espectacular de les aplicacions del big data en salut. A més, ha afegit que “gràcies al big data i a gestionar bé tota la informació, aconseguirem, entre moltes altres coses, una major precisió en el diagnòstic, més informació per a prevenir malalties i un seguiment més eficaç del pacient, així com millorar els sistemes de gestió dels hospitals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 3 =