25n
25N
25N

El període d'admissió telemàtica en Infantil i Primària per al pròxim curs escolar serà del 8 al 16 de juny

El període d'admissió telemàtica en Infantil i Primària per al pròxim curs escolar serà del 8 al 16 de juny
06/05/2020 -

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha comparegut hui dimecres 6 de maig en la Diputació Permanent de Les Corts per a informar de les mesures gestió de la Conselleria en els àmbits educatiu, cultural i esportiu pel que fa a l’excepcional situació provocada per la pandèmia de la COVID-19. Entre les mesures adoptades en els últims dies, el conseller Marzà ha anunciat que “el procés d’admissió telemàtica per al pròxim curs en Infantil i Primària ja té data establida i que la resolució sobre com fer aquest procediment es publicarà en breu”. D’aquesta manera, per a Infantil i Primària, el procés d’admissió serà del 8 al 16 de juny i “s’està preparant tot per a tindre instruccions clares per a les famílies que han de fer aquest procés telemàtic”, segons el conseller Marzà.

Per altra part, quant a les novetats en matèria educativa, el conseller ha anunciat que “estem preparant un programa ambiciós d’activitats extraescolars per a aquest estiu si les autoritats sanitàries ho permeten i per a desenvolupar més intensament durant el pròxim curs”, segons Marzà. D’aquesta manera, amb aquest paquet de propostes i programes amb activitats extraescolars, es faran activitats culturals, esportives i de reforç gratuïtes per a l’alumnat que ho necessite.

“Hi destinarem 9 milions d’euros per part de la Conselleria per tal que aquestes activitats les puguen organitzar directament els ajuntaments valencians, i animem també les diputacions a participar en aquesta proposta clau per al pròxim curs escolar”, ha afegit el conseller d’Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + dinou =

museo prehistoria