25n
Orgull
Orgull

La normalitat i el manteniment marquen la 'volta al cole' de Manises

La normalitat i el manteniment marquen la 'volta al cole' de Manises
09/09/2019 -

Els centres educatius del municipi (Escoles Infantils, col·legis de primària i instituts de secundària) tornen a obrir les seues portes amb total normalitat per a donar la benvinguda al nou curs escolar 2010-2020.

Durant els mesos de juny i juliol es va dur a terme el procés d’admissió tant a les Escoles Infantils, com als col·legis d’Educació Primària, de manera que ara és el torn d’escolaritzar a tots els xiquets i xiquetes que han sigut admesos fora de termini.

Pel que fa a les vacants, hi ha a tots els cursos d’educació primària i secundària. En aquesta línia, i segons afirma el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manises, la ràtio a les aules d’educació primària i secundària es troba sobre 25 alumnes. L’excepció són les classes que formen part del Programa Aula Compartida per a combatre l’absentisme escolar les quals compten amb 15 alumnes en total i es troben als IES Pere Boïl i Ausiàs March.

Cal destacar el treball de manteniment que s’ha dut a terme a diferents centres educatius durant el període estival, concretament a les Escoles Infantils municipals on s’ha instal·lat dinou màquines d’aire acondicionat repartides entre La Tarara (4), El Molí (5), Gesmil (6) i La Pinaeta (4).

Segons la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Amparo Martínez, «durant el pròxim curs es continuarà treballant perquè l’experiència educativa dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat continue millorant».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =