25n
Orgull
Orgull

16.000 alumnes comencen el curs escolar en els centres docents de Torrent

Al llarg d’este curs, el centre d’educació especial L’Encarnació es traslladarà a la seua nova ubicació, les obres de la qual avancen a bon ritme

16.000 alumnes comencen el curs escolar en els centres docents de Torrent
10/09/2018 -

Els centres docents de la ciutat de Torrent han rebut hui als prop de 16.000 alumnes que tornen a les aules després de les vacances d’estiu. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha destacat la “normalitat” amb la qual està arrancant el curs en els 56 centres educatius –públics, privats i concertats- de tots els nivells, des d’Infantil fins a Batxillerat.

Quan manca tancar el procés de matriculació, la regidora visita al llarg d’estos dies els col·legis i instituts per a comprovar in situ com transcorre la tornada a les aules i arreplegar les impressions de professors i directius. Este matí ha visitat el CEIP Sant Joan Baptista. La regidora ha visitat, a més, el centre d’educació especial L’Encarnació, que estrena el seu últim curs en la seua actual ubicació. Les obres del nou centre avancen a bon ritme i està previst que a intervinguts o finals d’este curs es puga realitzar el trasllat perquè els quasi 150 alumnes acaben este curs ja en les noves instal·lacions.

Beques escolars

Amb l’objectiu de reduir les desigualtats i garantir la igualtat d’oportunitats, l’Ajuntament de Torrent destina més de 80.000 € a ajudes per a alumnes i alumnes d’Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria. Les ajudes estan destinades a l’adquisició preferent de material didàctic i llibres de text i per a cursar estudis d’educació permanent d’adults i estudis de música o dansa.

Per a donar un millor servei als sol·licitants i facilitar l’organització de les peticions, s’ha elaborat, per part de la delegació d’Educació, un calendari de presentació d’instàncies segons el centre on l’alumnat curse els seus estudis: https://bit.ly/2mf4nbe

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 17 =