25n
25N
25N

Els centres educatius d’Alzira inicien el curs 2019-2020

Els centres educatius d’Alzira inicien el curs 2019-2020
09/09/2019 -

Els centres educatius d’Alzira obrin hui les portes a l’alumnat que acudirà al llarg de l’any a les seues aules i que s’incorporarà gradualment depenent del tipus d’ensenyament, a partir de hui.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora d’Educació, Maria Calvo, junt amb altres regidores de la corporació i els tècnics del departament han visitat hui quatre centres per a donar la benvinguda a l’alumnat i professorat. Com ja és costum des de fa 4 anys, l’Ajuntament ha fet entrega d’un calendari escolar per a cada aula i un llibre d’Alzira per a les seues biblioteques.

En primer lloc, han estat al Col·legi Ausiàs March, a continuació a l’Escoleta Infantil Municipal Llepolies, el Col·legi Pintor Teodor Andreu i finalment a l’Institut Murta de Tulell. “Ha estat una jornada, sense incidències, en què hem pogut vore moltes cares il·lusionades, tant de les criatures com de les seues famílies i docents. El millor de la vida són els xiquets, així que encetem aquest curs amb optimisme i treballem conjuntament famílies i professorat per a poder ajudar-los”, ha manifestat Diego Gómez, alcalde de la ciutat.

Des del passat dilluns 2 de setembre, el professorat dels centres educatius de la ciutat d’Alzira està incorporat als seus llocs de treball per fer front a nous projectes i noves activitats que complementen les matèries habituals a les aules, amb l’objectiu que xiquets i xiquetes de totes les edats gaudesquen del seu temps d’estudi, aprenent i experimentant tot allò que fomente la seua creativitat. Així i tot, encara queden algunes vacants que s’espera que es cobrisquen des de Conselleria, aquesta mateixa setmana.

La regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, Maria Calvo, ha manifestat que “Hem estat en contacte amb la direcció dels centres per a conéixer de primera mà les seues necessitats, activitats i projectes i per a posar al seu abast les eines que disposa l’Ajuntament per a poder oferir una educació de qualitat, actual i innovadora”.

Els mesos d’estiu també han sigut actius als centres, en què la Regidoria d’Obres i Serveis Públics, que dirigeix Fernando Pascual, ha portat a terme obres de condicionament de les instal·lacions amb treballs de manteniment, poda o reparacions a tots els centres de la ciutat.

A més, s’han portat a terme actuacions més importants com:

• La substitució del subministrament elèctric al Col·legi Lluís Vives i a l’Ausiàs March, dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana.
• Reforma de lavabos i cuines de les Escoles Infantils Infants i Llepolies, dins del Pla de Millora d’Espais Educatius de la Diputació de València.
• Substitució de finestres del col·legi Alborxí, dins del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles d’Infantil i Primària de la Diputació de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 7 =

lleida 2020
activem alfafar