25n
25N
25N

Iniciats els tràmits per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Alfarp amb Catadau i Llombai

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha volgut destacar que amb aquesta actuació “es busca posar en valor les vies de comunicació alternatives entre poblacions, fomentant la mobilitat sostenible”

Iniciats els tràmits per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Alfarp amb Catadau i Llombai
21/02/2017 -

La Diputació de València aposta fermament per la mobilitat sostenible, i prova d’açò és que s’inicien els tràmits necessaris per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà la població d’Alfarp amb Catadau i Llombai, així com l’adequació i accessos des de la CV-520.

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha volgut destacar que amb aquesta actuació “la Diputació aposta per posar en valor les vies de comunicació alternatives entre poblacions, sempre tenint com a objectiu la seguretat en el trajecte dels usuaris, així com fomentar la mobilitat sostenible”.

El projecte inclou la remodelació de la intersecció del carrer de la Indústria d’Alfarp amb la carretera CV-520, incorporant carrils centrals a la intersecció en T existent per a millorar la seua funcionalitat i la seua seguretat. Així com la construcció d’una via per a ciclistes i vianants de connexió d’Alfarp amb Catadau i Llombai de 3 metres d’amplària i 320 metres de longitud.

Aquesta obra està prevista dins del pressupost de 2017 amb una partida de 239.259,47 euros i ara mateix es troba en procés de licitació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − nou =