25n
Orgull
Orgull

Iniciatives de relleu impulsen la gastronomia de l'arròs com a senya d'identitat de Cullera

Marí mostra el suport a Artesanos del Arroz i l’aposta per la qualitat que fa el sector de la restauració en un moment decisiu per al futur del turisme

Iniciatives de relleu impulsen la gastronomia de l'arròs com a senya d'identitat de Cullera
16/10/2020 -

L’Ajuntament de Cullera i l’hostaleria del municipi han reforçat la seua aliança per tal de valorar un dels seus productes gastronòmics més cotitzats: l’arròs.

“L’Ajuntament està treballant en iniciatives per tal d’impulsar l’arròs com a distintiu propi del turisme local”, anuncia la regidora de Turisme, Débora Marí.

Aquesta idea, tal com detalla la regidora, ve prenent forma des de l’inici de la legislatura i ara amb la reactivació del Club de Producto Artesanos del Arroz, a càrrec d’un grup d’hostalers de la ciutat, és “la punta de llança perfecta per a la promoció de la gastronomia de l’arròs a la ciutat”.

La Regidoria de Turisme, dins del seu Pla de Destinació Turística Intel·ligent, treballa en una estratègia específica d’impuls turístic que té entre els seus objectius potenciar la gastronomia local al voltant del seu producte per excel·lència.

La responsable de la política turística de la localitat ha volgut recalcar que “és una iniciativa molt positiva i que demostra la implicació de l’hostaleria de Cullera per seguir aportant qualitat al sector”. “A Cullera el bon fer del seu sector turístic està ajudant a superar amb èxit aquests moments de dificultat”, destaca la regidora Marí.

La col·laboració publicoprivada entre el consistori i el Club Artesanos del Arroz és essencial per seguir impulsant el turisme de l’arròs a la ciutat. “L’Ajuntament mostra el seu suport a la iniciativa i agraeix l’esforç dels hostalers per apostar per la qualitat en un moment com aquest on el turisme és un dels grans afectats per la pandèmia”, manifesta Marí.

Artesanos del Arroz

Artesanos del Arroz és el primer Club de Producto dedicat a l’arròs d’Espanya. Després d’un parèntesi de diversos anys i de l’interés, tant del sector com del consistori, per seguir aportant valor i qualitat a la seua cuina local han decidit recuperar la iniciativa.

L’associació pretén reactivar la gastronomia de l’arròs i liderar les accions de promoció gastroturística de la ciutat.

Tal com expliquen des del mateix Club tornen amb la intenció d’erigir-se en un suport professional per a les accions que es desenvolupen des de la Regidoria de Turisme amb la finalitat d’impulsar, conservar, explicar i difondre el producte i el patrimoni gastrocultural associat a les tradicions de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 14 =