25n
25N
25N

‘Coneix el teu Ajuntament’, la iniciativa que acosta l’administració local als més joves

‘Coneix el teu Ajuntament’, la iniciativa que acosta l’administració local als més joves
27/01/2020 -

Coneix el teu Ajuntament’ és la iniciativa llançada pel consistori perquè els més joves puguen comprovar de prop com és el funcionament de l’administració més pròxima. Els alumnes dels centres de Catarroja reben una visita guiada per les instal·lacions municipals en la qual coneixen de prop la història del Palau de Vivanco, seu de l’actual Ajuntament de Catarroja, i descobreixen de mà de l’alcalde com funciona un ple i quins mecanismes tenen al seu abast per a la participació ciutadana.

Els primers que han participat en ‘Coneix el teu Ajuntament’ han sigut una classe d’alumnes de Primària del CEIP Vil·la Romana. Han recorregut les instal·lacions, s’han assegut en els seients que ocupen els regidors durant el ple i han preguntat a l’alcalde, Jesús Monzó, pel seu treball.

“’Coneix el teu Ajuntament’ és una gran iniciativa perquè les persones més joves de Catarroja puguen anar coneixent com funciona el seu poble i el perquè de moltes preses de decisions”, explica Jesús Monzó. L’alcalde ha aprofitat per a recordar “la importància dels joves en un projecte de llarg recorregut com el de Catarroja Ciutat Educadora”, que tindrà un nou pas avant el dijous amb la constitució a les 19 hores del Consell de la Infància Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =

CCCC
activem alfafar