caixa popular

Infotorrent.es, nova web més visual i informativa per a Torrent

La nova eina facilita les visites dels usuaris i els ofereix les últimes tendències digitals, incloent la tècnica de 360º i una gran varietat de vídeos i fotografies

Infotorrent.es, nova web més visual i informativa per a Torrent
22/01/2018 -

Aprofitant el començament d’aquest nou any, l’Ajuntament de Torrent va presentar divendres passat 19 en FITUR una nova eina d’informació per a la ciutadania: Infotorrent.es. En aquesta nova plataforma els continguts es presenten amb una nova disposició i format que facilita la consulta de la informació municipal de manera pràctica i funcional, però sobretot d’una manera més visual, incloent-hi fotografies i vídeos. A més, conforme a les tendències actuals digitals, el nou disseny de la web és perfectament visible en dispositius mòbils.

Entre les novetats de la nova pàgina es troba l’apartat 360°; un recorregut virtual pels edificis i monuments més emblemàtics de la ciutat, tant pel seu exterior com pel seu interior. Mitjançant aquesta moderna tècnica fotogràfica, els usuaris podran visitar aquests escenaris de forma panoràmica i permetent la interacció, ja que es pot moure en qualsevol adreça, acostar i allunyar la imatge, a més de poder creuar portes i veure el que hi ha darrere.

D’altra banda, els vídeos que s’han realitzat durant els últims anys: notícies, reportatges o entrevistes, tindran una especial importància en InfoTorrent; fins al moment només els trobàvem en xarxes socials, ara també estaran visibles en la web.

D’igual manera, la web disposa d’una secció denominada agenda, on es presenten els esdeveniments i activitats que es realitzen en la ciutat de Torrent, amb tots els detalls, com la data o el lloc on es durà a terme l’acte. Es tracta d’una agenda més visible, en la qual de manera fàcil i senzilla es pot consultar tota la programació. A més, compta amb un cercador amb el qual es pot sincronitzar l’agenda amb Google Calendar, Apple iCal i uns altres.

La nova InfoTorrent presenta un accés directe al Butlletí Informatiu Municipal (BIM), fomentant-ho mitjançant una major visibilitat, i en el qual es pot accedir, tant a l’edició en paper com a la digital. També s’inclou l’enllaç a les xarxes socials de l’ajuntament: Facebook, Twitter, Instagram i el canal de Youtube municipal, i inclou un accés a la galeria fotogràfica de Flickr.

Nova portada web

A aquesta iniciativa digital se suma la reestructuració de la pàgina web: www.torrent.es; la qual presenta un nou disseny més actual amb el qual s’ha modificat la iconografia de la portada, amb la finalitat de donar-li més claredat i al mateix temps, optimitzar els enllaços dels apartats més rellevants o més sol·licitats per la ciutadania.

Per això es dóna una major importància al ‘carrusel’, el qual comptarà amb més de 50 enllaços directes al més rellevant o més sol·licitat de la web. L’ordre queda de la següent forma: en primer lloc els accessos a serveis telemàtics; en segon lloc els de consultes d’informació; i a continuació els accessos a les àrees o departaments. Es pretén que el ciutadà entenga que en el carrusel pot tenir de forma més accessible, pràcticament a tots els continguts de la web.

D’aquesta manera es dóna una major rellevància al bàner principal, en el qual s’inclouran més ítems amb informació d’actualitat o de recordatoris d’assumptes rellevants. L’apartat de notícies i agenda s’ha retirat, ja que ara queden enquadrades en InfoTorrent, el qual tindrà accés des d’aquesta mateixa portada.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris