25n
25N
25N

Els informadors de servei de Gandia gestionen 126 incidències en els primers dies de funcionament

Els informadors de servei de Gandia gestionen 126 incidències en els primers dies de funcionament
11/08/2020 -

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha fet aquest matí balanç de les primeres setmanes de funcionament del servei d’informadors que el consistori va posar en funcionament a finals del passat mes de juliol.

Els 20 informadors de servei formen part de la borsa de contractació de personal laboral temporal, desenvolupen el seu treball a Gandia i la platja per informar a la ciutadania de la necessitat de complir les recomanacions i normes imposades per la situació de la Covid-19 i altres aspectes de l’activitat municipal com puga ser la comunicació de diverses incidències a la via pública.

La iniciativa va sorgir com una de les propostes del Fòrum Socioeconòmic i compta amb l’aprovació i el suport de les forces sindicals de l’Ajuntament.

Tal com ha informat Prieto, en aquesta segona setmana s’han registrat 126 incidències a les quals cal sumar tota la feina d’informació i conscienciació que desenvolupen diàriament els informadors. “Set d’aquestes incidències s’han resolt en l’acte gràcies a la gestió dels informadors que mantenen permanent contacte amb els diferents responsables dels serveis municipals” i ha recordat que “els informadors són els ulls de la Policia, de Sanitat, de Serveis Bàsics o del departament de Comerç per atendre des de desperfectes a la via pública fins a informar de les normes de la COVID-19”.

Pel que fa a la resta de les actuacions, els informadors van notificar als agents de la Policia Local 69 possibles incompliments de la normativa municipal o de qüestions relacionades amb la no utilització de la mascareta o no respectar la distància de seguretat. També es van comunicar 48 incidències en l’àmbit del comerç com no respectar la distància de seguretat en terrasses o mal ús de productes desinfectants, entre d’altres.
L’últim dels aspectes més destacats va ser la comunicació 33 incidències a la via pública relacionades sobretot amb el mobiliari.

“En aquest moment de nova normalitat tots depenem de tots i el comportament de cada un de nosaltres serà la responsabilitat compartida de la resta. Seguirem treballant en aquesta línia de recordar i informar les normes en els comerços i en la via pública. Respectar els aforaments, utilitzar la mascareta i mantenir la distància han de seguir sent regles bàsiques a complir per tots” va finalitzar Prieto.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 12 =