caixa popular

Més de mil persones demanen informació sobre el mosquit tigre

Més de mil persones demanen informació sobre el mosquit tigre
25/08/2017 -

L’afluència de ciutadans i ciutadanes que s’han acostat durant aquesta setmana als cinc envelats informatius, instal·lats per la Regidoria de Sanitat per a explicar com actuar davant de la possible presència de mosquits tigre a la ciutat, ha sigut massiva; el dimecres 23 més de 400 persones es van interessar pel tema.

La regidora delegada de Sanitat, Maite Girau, ha recordat que el període estival és l’època de més proliferació d’aquesta espècie exòtica d’insecte que, des de ja fa uns anys, s’ha instal·lat en zones de l’àrea metropolitana i també a la ciutat. Concretament, i segons els informes encarregats per l’Ajuntament de València, el període de màxima activitat comença cap al final de l’estiu i s’allarga fins al mes de novembre aproximadament.

Per aquest motiu, des de la Regidoria de Sanitat i Salut s’ha decidit realitzar aquesta campanya divulgativa, perquè els ciutadans coneguen els riscos i, en la mateixa línia, puguen ser informats dels consells que des de Sanitat es facilitaran per a evitar que la plaga es consolide en els llocs de més risc.

“Per això, és necessari mantenir una acció informativa constant perquè tots els ciutadans sàpien com actuar davant de la presència d’aquest insecte”, ha declarat Maite Girau, que ha aclarit que, fins al pròxim 14 de setembre, el personal present en els envelats facilitarà aquesta informació des de cada un dels punts clau seleccionats per tota la ciutat. En aquests envelats es contestaran preguntes com ara quin és l’aspecte d’aquest tipus exòtic de mosquit, com colonitza o quins són els llocs més susceptibles de convertir-se en focus.

Els emplaçaments per a aquesta setmana són:

28 d’agost: Nuevo Centro
29 d’agost: Mercat Municipal de Benimàmet, plaça d’Alboraig, s/n
30 d’agost: Mercat de Colón, carrer de Jorge Juan, 19
31 d’agost: Mercat Central, plaça de la Ciutat de Bruges, s/n
1 de setembre: Junta Municipal de Ciutat Vella, carrer del Micalet, 1


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats