25n
25N
25N

El grau de satisfacció de viure a València arriba a 8.6, el més alt del mandat de la Nau

El grau de satisfacció de viure a València arriba a 8.6, el més alt del mandat de la Nau
25/04/2019 -

L’alcalde de València i candidat de Compromís per València a revalidar l’Alcaldia, Joan Ribó, ha destacat que el grau de satisfacció de viure a València és el més alt de tot el mandat, ja que ha arribat a una nota de 8,6 en l’infobaròmetre municipal publicat ahir per l’Ajuntament de València.

“El Govern municipal continua aprovant, com ha fet durant tot el mandat, en gestió, amb un 5,4. Si comparem amb la Generalitat, la nota és d’un 5,2; i amb el Govern espanyol, la nota és d’un 4,2. A més, aproven pràcticament tots els servicis públics municipals (un total de 17), on destaquem cultura festiva amb un 7,1; el Palau de la Música amb un 6,9 i mercats municipals amb un 6,9 també”.

Només hi ha un que no supera el cinc, l’aparcament públic, amb 4,4. En eixe sentit Ribó ha anunciat que s’estan tramitant els projectes de vuit solars perquè es puguen endreçar i habilitar com a vuit aparcaments públics gratuïts repartits pels barris de València.

D’altra banda, Ribó ha destacat que “el 90% de la població aprova la gestió actual de Servicis Socials i que, també, prop del 90% aprova la gestió de l’EMT. Per últim, els puntis millor valorats en els barris de la ciutat són la tranquil·litat, veïnat, varietat de servicis i bones comunicacions”.

Pel que fa a les preocupacions, “la primera i de forma molt destacada és el tema de l’atur. En açò cal dir que l’enquesta de l’INE del primer trimestre feta publica hui mateix diu que la Comunitat Valenciana és la que més ha abaixat l’atur, amb 6.800 persones. Si fem una equiparació amb les persones que viuen a València, això significa un descens de més de 1.000 aturats aproximadament, per tant és una bona notícia. Sabem que queda molt treball encara per davant, però anem ben encaminats”.

Ribó ha agraït a la ciutadania que valore de manera positiva el “treball intens” que s’està fent des del govern municipal “per millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes i de tots i cadascun dels nostres barris i districtes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 6 =

museo prehistoria