25n
25N
25N

Indignats Amb Renfe denuncia la incapacitat de gestió de renfe/adif durant l’episodi de pluges

Des de la plataforma consideren que els gestors del ferrocarril no poden desaparèixer el dies que es complica la situació deixant abandonats als usuaris a les andanes o interior dels trens sense cap tipus de comunicació

Indignats Amb Renfe denuncia la incapacitat de gestió de renfe/adif durant l’episodi de pluges
06/11/2020 -

Indignats Amb Renfe, vol posar de manifest la incapacitat de gestió de Renfe i Adif cada volta que una inclemència meteorològica afecta el nostre territori. “Evidentment no culpabilitzem a Renfe de que ens afecten borrasques que provoquen múltiples afectacions, fins i tot som comprensius que el trànsit ferroviari puga quedar suspès en determinats moments” Però el que no pot passar de forma repetitiva en tots els temporals, és l’absència d’informació cap als usuaris, que esperen trens per tornar a casa o que fins i tot estan dins d’un tren aturats sense saber que ocorre.

Desenes d’usuaris ens han fet arribar la seua sensació d’impotència i ansietat al estar durant hores sense tindre a l’abast cap tipus de comunicació. La situació es repeteix en totes les línies de Rodalies i Mitja Distància amb cancel·lacions i retards sistemàtics però especialment alarmants van ser les situacions produïdes a la C-2 amb línies tallades o a la C-3 amb trens que al ser dièsel es quedaven aturats en túnels i començaven a omplir-se d’aigua, estacions inaccessibles… “S’han dedicat a desmantellar el personal de les estacions, el que només fa que agreujar els problemes”.

A partir d’ací tots coneixem la història, s’actua per improvisació, trens que apareixen, desapareixen contínuament generant confusió, els gestors que fugen de les seues responsabilitats donat que els treballadors no tenien resposta dels centre directius, i és genera de nou el caos, del que els responsables no són ni usuaris, ni treballadors, si no uns gestors que els queda molt gran la seua tasca. Disposen Renfe/Adif d’un pla d’emergències i un protocol a seguir davant aquestes situacions? De què serveix nomenar coordinadors i engrossir l’estructura de gestió si després no hi ha ningú al comandament?

Insistim, comprenem que un temporal de la intensitat com el que hem viscut les últimes hores genere incidències, el que no podem entendre és que ningú gestione la situació i comunique res als usuaris. “Una vegada més es denota la falta d’humanitat, responsabilitat i vergonya per part dels administradors del tren que s’han vist superats per la situació sense capacitat de reacció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 8 =