25n
Orgull
Orgull

Independents d'IU diuen que el partit "no pot ser còmplice d'una repetició electoral"

Independents d'IU diuen que el partit "no pot ser còmplice d'una repetició electoral"
09/09/2019 -

El portaveu del corrent d’Independents d’IU, Ricardo Sixto, ha defensat aquest dilluns que la formació “no pot ser còmplice d’una repetició electoral” i ha criticat que el seu líder, Alberto Garzón, els porta a “estavellar-se” seguint a Podemos “en contra de la voluntat de la Coordinadora Federal, que es va mostrar molt clarament contrària a participar en estratègies que conduïsquen a la repetició electoral, que és precisament el que està passant”.

“Ja en el seu moment denunciem l’actitud del PCE i de la direcció d’Alberto Garzón no deixant a la militància d’IU la possibilitat de conéixer i debatre sobre decisions tan importants, que seguim supeditats a la voluntat de Pablo Iglesias. Seguim des de juliol exactament igual”, ha criticat en un comunicat.

Ha lamentat que des de la celebració de la Coordinadora Federal el 20 de juliol no s’ha tornat a reunir aquest òrgan: “Aquesta estratègia d’Alberto Garzón per a mantindre a l’organització segrestada i en silenci és una irresponsabilitat i un menyspreu a la militància”.

A més, ha remarcat que a la ciutadania “no li importa el repartiment de càrrecs, la qual cosa realment el preocupa són les coses que afecten el seu dia a dia com les qüestions laborals, les pensions, la qualitat dels serveis públics, el sistema fiscal”, per l’ara haurien d’estar exigint al PSOE “que es derogue la reforma laboral, la llei mordassa així com altres mesures”.

Per als Independents és necessari que Esquerra Unida decidisca per ella mateixa i “hauria d’haver tingut protagonisme en les negociacions” en tractar-se d’una organització “sobirana”.

“El que és obvi és que aquesta direcció no està capacitada per a dirigir-la. Amb aquesta coalició el que s’ha aconseguit és eliminar la nostra autonomia política. Els drets de la classe treballadora no es defensen exigint càrrecs”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 8 =