caixa popular

Identifiquen el cos de l'home trobat dins de la maleta a Russafa

Es tracta d’un perruquer de 22 anys de Xeraco

Identifiquen el cos de l'home trobat dins de la maleta a Russafa
13/09/2017 -

El crim de la maleta trobada a Russafa avança amb noves dades. L’Institut Mèdic Valencià ha confirmat que es tracta de Alberto. E.F, un jove de 22 anys perruquer de Xeraco. Les restes de sang del cos pel carrer van posar sobre la pista al subinspector del Grup d’Homicidis, el seu company i agents de la Policia científica que van trobar una maleta amb el cos d’Alberto esquarterat. Dins d’ella,  només estava el seu tors sense braços ni cames ni el seu cap.

Quan el subinspector, Blas Gámez, de 51 anys, estava a punt d’arrestar al presumpte assassí, va rebre una ganivetada en el cor que li va causar la mort. El presumpte assassí és Pierre Danielo de nacionalitat sueca que no va voler identificar-se. El company del subinspector va abatre a tirs a Pierre que continuava apunyalant al subinspector sense parar. El company li va cridar-li en vàries ocasions però el pressumpte assassí no va parar i  no va poder salvar la vida del seu company que moria als pocs minuts. L’equip d’emergències que va arribar minuts després va intentar reanimar-lo però les ferides eren mortals de gravetat i no es va poder salvar la seua vida.

En estos moments, la Policia continua investigant este succés que ha estremit a tota la societat. De moment, es desconeixen les causes de l’assassinat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats