25n
25N
25N

Les inscripcions per al sorteig de places per a veure una mascletà des del balcó s'obrin el dilluns

Les inscripcions per al sorteig de places per a veure una mascletà des del balcó s'obrin el dilluns
08/02/2020 -

L’Ajuntament obrirà dilluns que ve 10 de febrer les inscripcions per al sorteig de places per a veure una mascletà des del balcó municipal. Aquesta iniciativa, que es duu a terme per cinqué any consecutiu, suposa que els veïns i veïnes de València podran presenciar des del balcó municipal un dels actes més “multitudinaris” de les Falles.

Enguany les invitacions arriben fins a les 380, a raó de 10 invitacions dobles per cada dia des de l’1 fins al 19 de març. Així, el termini d’inscripció per a les persones interessades s’obri aquest dilluns, dia 10, i acabarà el pròxim dia 16.

En aquest sentit, el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha remarcat que l’obertura de l’Ajuntament als valencians i les valencianes ha sigut “una de les mesures més impactants i una de les primeres que es van prendre des del govern de Joan Ribó”.

“Des que en les Falles de 2016 obrim per primera vegada el balcó municipal als veïns i veïnes, a les comissions falleres i a representants de les juntes falleres locals han sigut centenars i centenars de persones les que han gaudit d’una mascletà des d’un balcó municipal que des de fa cinc anys també ja és seu”, ha afegit.

El sorteig definirà a l’atzar amb un algorisme qui seran les 190 persones agraciades amb una invitació doble. Com a requisits, hauran de ser majors d’edat i empadronades a la ciutat de València. “Més de 15.000 persones van participar l’any passat en el sorteig, la qual cosa demostra l’interés suscitat per aquesta iniciativa”, ha recordat Fuset.

Les invitacions, com en els últims quatre anys, seran intransferibles i serviran per a un dia concret que no es podrà modificar. Les persones agraciades hauran de confirmar l’acceptació entre els dies 17 i 22 de febrer i indicar les dades de la persona que les acompanyarà.

Així mateix, Fuset ha destacat que totes les comissions falleres han passat ja pel balcó durant el mandat anterior i enguany s’obrirà un nou cicle amb quatre representants de set comissions cada dia. A més, també hi haurà quatre representants diaris de les juntes locals d’altres poblacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19