25n
Orgull
Orgull

València aprova un increment de 55.000 euros per a ajudes a l'ocupació i l'emprenedoria

València aprova un increment de 55.000 euros per a ajudes a l'ocupació i l'emprenedoria
20/04/2019 -

La Junta de Govern local ha aprovat la convocatòria d’«Ajudes València Activa Empra 2019», que suposa la injecció de 400.000 euros destinats a ocupació i emprenedoria, de manera que s’ha produït un increment de 55.000 euros respecte a la convocatòria anterior. El contingut de l’ajuda serà publicat en el Tauler d’Edictes de l’Ajuntament de València i podrà consultar-se també en la pàgina web del Consistori.

A més, s’ha aprovat el conveni de col·laboració entre el servici Labora i el VI Pacte per a l’Ocupació per a la realització de fòrums d’ocupació en el marc del pla «Avalem Territori». Segons la regidora d’Ocupació, Sandra Gómez, aquesta mesura «permetrà oferir un millor servici i concentrar els recursos que les diferents administracions tenen disponibles».

La modificació d’aquest conveni té com a objectiu l’orientació i assessorament en la cerca d’ocupació així com la divulgació de servicis, prestacions i polítiques en matèria d’ús de les quals disposen les diferents administracions públiques en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, entre les seues finalitats es troba acostar i posar en contacte a les persones demandants d’ocupació amb les entitats ocupadores dins d’un determinat àmbit territorial. De la mateixa manera, ha assenyalat la regidora, «aquesta mesura pretén racionalitzar i concentrar els recursos que les diferents administracions tenen disponibles per a atendre finalitats comunes i contribuir al fet que aquestes actuacions arriben a la major part d’habitants del territori».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 8 =